Τώρα… θυμήθηκαν να ψάξουν το σπίτι της Καϊλή στο Ψυχικό

Τώρα… θυμήθηκαν να ψάξουν το σπίτι της Καϊλή στο Ψυχικό

Ορισμένα πράγματα ξεπερνούν τον κοινό νου. Ή μάλλον κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Τώρα αποφάσισαν οι αρχές να διεξάγουν έρευνα στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό, όπως επίσης και της αδερφής της στην Κηφισιά για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο Qatargate. Η Οικονομική Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό παρουσία Βέλγου εισαγγελέα, εκτελώντας ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα από τις βελγικές δικαστικές αρχές. Παρόμοια έρευνα έγινε και στο σπίτι της αδερφής της.

Στο πλαίσιο της έρευνας φέροντα να κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Είναι εντυπωσιακό ότι η έρευνα των αρχών στο σπίτι της Καϊλή πραγματοποιείται έξι μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Qatargate, ενώ η ίδια έχει πλέον αποφυλακιστεί.

Τον περασμένο μήνα, οι βελγικές αρχές είχαν αποφασίσει ότι η Ελληνίδα πολιτικός μπορεί να βγάλει το ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης και να αποφυλακιστεί, έχοντας περιοριστικούς όρους.

Να σημειωθεί ότι από τον Δεκέμβριο του 2022 η Καϊλή επρόκειτο να ελεγχθεί και από τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές μετά από εντολή του τότε προϊσταμένου της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστου Μπαρδάκη.

Μάλιστα, η παραγγελία είχε τον χαρακτήρα του κατεπείγοντας και είχε ανατεθεί σε δύο επίκουρους εισαγγελείς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter