Τουρκία: Τουλάχιστον δύο νεκροί από την έκρηξη στην Αγκυρα (Video)

Τουρκία: Τουλάχιστον δύο νεκροί από την έκρηξη στην Αγκυρα (Video)

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στην Αγκυρα, μπροστά στο υπουργείο Εσωτερικών με ισχυρή έκρηξη που είχε σαν αποτέλεσμα δύο τουλάχιστον νεκρούς και δύο τραυματίες.

Η ισχυρή έκρηξη έγινε σε περιοχή που κοντά στο τουρκικό κοινοβούλιο στη συνοικία όπου βρίσκονται και πολλά υπουργεία.

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια ανέφερε σε δήλωσή του ότι πραγματοποιήθηκε βομβιστική τρομοκρατική επίθεση εναντίον του Υπουργείου Εσωτερικών, ο ένας από τους δράστες εξερράγη και ο άλλος εξουδετερώθηκε από την αστυνομία, μεταδίδει το CNN Turk.

«Δύο τρομοκράτες εμφανίστηκαν με ελαφρύ στρατιωτικό όχημα περίπου στις 09:30 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας) μπροστά από την πύλη εισόδου της Γενικής Διευύθυνσης Ασφαλείας του υπουργείου Εσωτερικών και εξαπέλυσαν επίθεση με βόμβα», διευκρίνισε το υπουργείο.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης η περιοχή ελέγχεται για δέματα με εκρηκτικά και έχουν ήδη γίνει ελεγχόμενες εκρήξεις σε ύποπτα δέματα.

Όπως μετέδωσαν νωρίτερα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στη συνοικία όπου βρίσκεται το κτίριο του κοινοβουλίου αλλά και πολλά υπουργεία ακούστηκαν εκτός από την έκρηξη και πυροβολισμοί. Στο σημείο έχουν σπεύσει πολλά οχήματα της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter