Τραγωδία στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε για να μην είναι βάρος στα παιδιά του

Τραγωδία στη Ραφήνα: Ηλικιωμένος αυτοκτόνησε για να μην είναι βάρος στα παιδιά του
φωτογραφία αρχείου

Μια πρωτοφανής τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Ραφήνα, όπου το πλήρωμα ενός πλοίου εντόπισε στη θάλασσα το άψυχο σώμα ενός 89χρονου άνδρα, το πρωί της Τρίτης.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα irafina.gr, το πλήρωμα του Andros Queen που ήταν δεμένο στο λιμάνι της Ραφήνας εντόπισε το σώμα του άνδρα νωρίς το πρωί και ενημέρωσε τους υπεύθυνους με αποτέλεσμα δύτης να βουτήξει στη θάλασσα στις 7:30 προκειμένου να ανασύρει τη σορό.

Ο ηλικιωμένος άνδρας είχε αφήσει ένα τσαντάκι στην άκρη της προβλήτας μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του και ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε ότι επέλεξε να αυτοκτονήσει για να μην είναι βάρος στα παιδιά του.

«Παρακαλώ να φερθείτε με τη δέουσα προσοχή στο νεκρό σώμα μου. Φεύγω γιατί δε θέλω να είμαι βάρος στα παιδιά μου», φέρεται να ανέφερε το σημείωμα.

Ο 89χρονος, φέρεται να δέθηκε σε ένα καροτσάκι και στη συνέχεια να έπεσε ηθελημένα στη θάλασσα, ενώ ο δύτης που ανέσυρε το σώμα του εντόπισε στο καροτσάκι και ένα τεχνητό πόδι, καθώς ο ηλικιωμένος είχε ακρωτηριασμένο το ένα του άκρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter