Tριπλή βράβευση για τους συντάκτες του Documento από τον ΠΣΑΤ

Tριπλή βράβευση για τους συντάκτες του Documento από τον ΠΣΑΤ

Σε θρίαμβο για το αθλητικό τμήμα του Documento εξελίχθηκε η γιορτή των 26ων ετήσιων δημοσιογραφικών βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου. Οι Αντώνης Φουντής και Σάββας Λιβάνιος απέσπασαν τον έπαινο «Χρήστος Σβολόπουλος» για το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε πριν από μερικούς μήνες στην εφημερίδα μας με θέμα την εγκατάλειψη και σαπίλα στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.

«Η κατάσταση παραμένει ίδια και απαράλλαχτη μέχρι σήμερα και μάλιστα κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο που δείχνει καταρράκτες από τη νεροποντή μέσα στο κλειστό κολυμβητήριο», υπογράμμισε ο Αντώνης Φουντής, μπροστά στον γγΑ Γιώργο Μαυρωτά.

Παράλληλα βραβεύτηκε και ο έτερος δικός μας Νίκος Παπαδογιάννης, για το αποκλειστικό ρεπορτάζ περί της ελληνοποίησης του μπασκετμπολίστα Τόμας Γουόκαπ, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο Gazzetta. Το έπαθλο φέρει το όνομα του συναδέλφου Κώστα Γεωργιάδη, που απεβίωσε τον περασμένο Μάρτιο.

Η γιορτή του ΠΣΑΤ ήταν αφιερωμένη στην οδική συμπεριφορά των Ελλήνων. «Διαπράττεται γενοκτονία και είναι καλύτερα να είμαστε φοβισμένοι, παρά παλικαράδες», είπε από το βήμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο «Ιαβέρης».

Διαβάστε επίσης

Πρόκληση: Ούτε έναν φοιτητικό σύλλογο δεν ήθελε να καλέσει στη Βουλή η ΝΔ για τα ιδιωτικά ΑΕΙ

Κασσελάκης: Το πιο εύκολο πράγμα θα ήταν να κέρδιζα τις εκλογές με 90% – Δεν υπάρχει ζήτημα αμφισβήτησης

Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα η μαφία της ΑΑΔΕ μετά από μήνυση του Documento

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει την κύρωση των μνημονίων για τη Βόρεια Μακεδονία

Τηλέμαχος Χυτήρης: «Εγώ έκλεισα τα μάτια του Ανδρέα Παπανδρέου» – Η συγκινητική εξομολόγηση (Video)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter