Τροχαίο με Έλληνες στη Ρουμανία: «Έτοιμος να παρουσιαστώ στη Δικαιοσύνη», δηλώνει ο οδηγός

Τροχαίο με Έλληνες στη Ρουμανία: «Έτοιμος να παρουσιαστώ στη Δικαιοσύνη», δηλώνει ο οδηγός

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες του τραγικού τροχαίο δυστύχημα, κατά την εκδρομή 47 Ελλήνων, στη Ρουμανία που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα ηλικίας 53 χρόνων ενώ πολλοί ακόμα τραυματίστηκαν. Εις βάρος του οδηγού του μοιραίου τουριστικού λεωφορείου για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός, τελευταία στιγμή, αποφάσισε να αλλάξει πορεία για να περάσει κάτω από την γέφυρα, ενώ δεν είχε δει τις προειδοποιητικές σημάνσεις.

Ο ίδιος ο οδηγός, μιλώντας στο Open, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές μετά το σοκαριστικό τροχαίο: «Δυστυχώς πήρα την απόφαση να κατευθυνθώ προς το τούνελ. Δεν υπήρχε σήμανση ότι απαγορευόταν. Ήταν η κακιά η ώρα. Μετά την πρόσκρουση δεν πιστέψαμε ότι θα βγει κανείς ζωντανός. Άκουσα παντού φωνές και κλάματα, ήμουν σοκαρισμένος και δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δυστυχώς ήμουν στο τιμόνι εγώ, θα μπορούσα να είναι κάποιος άλλος. Αν δεν ήταν τόσο βαριά η μεταλλική μπάρα, δεν θα παθαίναμε τίποτα, θα ήμασταν ζωντανοί και θα περπατούσαμε στο Βουκουρέστι. Είμαι έτοιμος να παρουσιαστώ στη Δικαιοσύνη, όποτε με φωνάξουν, μπορώ κάτι άλλο να κάνω».

Δείτε επίσης: Ρουμανία: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του δυστυχήματος με λεωφορείο που επέβαιναν Έλληνες

Παράλληλα, μιλώντας στο Mega είχε πει: «Κανένας δεν πίστεψε πως θα βγαίναμε ζωντανοί από εκεί. Σε ένα δευτερόλεπτο περάσαν όλα από μπροστά μου και είπα ‘από εδώ δε θα βγει κανένας ζωντανός’. Όλα έγιναν σε ένα δευτερόλεπτο. Ακολούθησα απλά την πορεία που μου έδειξε το GPS. Όταν η κεραία βρήκε στην κατασκευή, πάτησα απότομα φρένο αλλά δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε το δυστύχημα. Δεν έτρεχα».
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter