Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο άτομο που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη συμπλοκή Ελλήνων οπαδών

Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο άτομο που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τη συμπλοκή Ελλήνων οπαδών

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Πρεσβείας που μεταδίδει το sport24, το άτομο που βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στα επεισόδια στον σταθμό “Prenzlauer Allee” στο Βερολίνο έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Πέντε άτομα πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η ιστοσελίδα “Βild” αναφέρει ότι η γερμανική αστυνομία προχώρησε σε 89 συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν και σχετικά “πολεμοφόδια”, αφού βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ρόπαλα και μπαστούνια του μπέιζμπολ στο σημείο.

Παράλληλα, πέρα από τις 89 συλλήψεις, η αστυνομία είχε απομονώσει άλλα 70 άτομα για να πάρει τα στοιχεία τους, ενώ κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν μεταξύ άλλων και δύο αστυνομικοί. Αξίζει να σημειωθεί πως η ελληνική πλευρά υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν συλλήψεις, αλλά μόνο καταγραφή στοιχείων.

Διαβάστε επίσης Βερολίνο: «Ραντεβού θανάτου» Ελλήνων οπαδών με ρόπαλα του μπέιζμπολ και κλομπ – Σοβαρά τραυματίες, 89 συλλήψεις

Υπενθυμίζεται ότι αντί να χαρούν τις επιτυχίες των ομάδων τους που βρέθηκαν στο Final Four της Eurolegue διεκδικώντας το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης, οι φανατικοί οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού προτίμησαν να… ματώσουν τα ρούχα τους και να στήσουν “ραντεβού θανάτου” στο Βερολίνο που φιλοξενεί την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 100 ήταν τα άτομα που συνεπλάκησαν άγρια στη συνοικία Prenzlauer Berg του Βερολίνου, με εκπρόσωπο της Αστυνομίας να επιβεβαιώνει το περιστατικό στο γερμανικό t-online. Η ίδια πηγή ανέφερε πως οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν γύρω στις 22:45, με τη συμπλοκή να λαμβάνει χώρα κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του S-Bahn Prenzlauer Allee.

Διαβάστε επίσης 

Βερολίνο: Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών τη νύχτα – Σε κρίσιμη κατάσταση ένας από τους τραυματίες

Καρυπίδης: «Τέτοιο «χειρουργείο» είχαμε χρόνια να δούμε, ντροπή και αίσχος»

Ο Βαγιαννίδης «έβαψε» την κούπα πράσινη με buzzer beater στο 90+7 (Video)

Λεκτικές επιθέσεις από παίκτες του Αρη και τον Καρυπίδη στη διαιτητή Φραπάρ

Ο υπουργός Φλωρίδης μαινόμενος σπρώχνει αστυνομικούς και εμποδίζει τη σύλληψη της γραμματέα του

Χαλκίδα: Ο σύζυγος της διεφθαρμένης εφοριακού διορίστηκε ελεγκτής στο Κέντρο Ελέγχου Μεγάλου Πλούτου με υπογραφή Πιτσιλή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter