Βιασμός 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά – Αμεσα θα απολυθεί

Βιασμός 12χρονης: Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά – Αμεσα θα απολυθεί

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο 36χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό με απόφαση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη. Συγκεκριμένα ο εν λόγω εργαζόμενος ως διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο Μεταξά τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ ήδη κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς ζήτησε νωρίτερα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Δευτέρα, κατηγορούμενος για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Ο 36χρονος φέρεται να ήταν  “πελάτης” του Μίχου ,προφυλακισμένου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού και είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο συγκεκριμένος συνελήφθη στον Πειραιά με την κατηγορία ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και προχώρησε σε γενετήσια πράξη έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter