Βίντεο της Χαμάς με τρεις γυναίκες ομήρους να κατηγορούν τον Νετανιάχου – Τι απαντά ο ισραηλινός πρωθυπουργός (Video)

Βίντεο της Χαμάς με τρεις γυναίκες ομήρους να κατηγορούν τον Νετανιάχου – Τι απαντά ο ισραηλινός πρωθυπουργός (Video)

Αίσθηση προκαλεί το βίντεο που δημοσίευσε η Χαμάς με τρεις Ισραηλινές που τελούν υπό ομηρεία στη Λωρίδα της Γάζας.

Στο βίντεο, οι γυναίκες ακούγονται να στρέφουν τα «πυρά» τους κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, λέγοντας πως πρέπει να εξασφαλίσει την απελευθέρωσή τους.

Δείτε επίσης: «Κόλαση στη γη» η Γάζα: Ισραηλινοί βομβαρδισμοί χωρίς τέλος – «Αδύνατο να εκκενωθεί νοσοκομείο», απαντά ο ΠΟΥ (Photos – Video)

Ταυτόχρονα, τον κατηγορούν ότι δεν απέτρεψε την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου:

Δείτε το βίντεο από το CBC:

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

Τι απαντά ο Νετανιάχου

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε «βάναυση ψυχολογική προπαγάνδα» το βίντεο που δημοσιοποίησε η Χαμάς.

«Στρέφομαι προς τη Γελένα Τρουπάνοφ, την Ντανιέλε Αλόνι και τη Ριμόν Κιρστ οι οποίες απήχθησαν από τη Χαμάς που διαπράττει εγκλήματα πολέμου (…) Οι καρδιές μας είναι μαζί σας και με όλους τους άλλους απαχθέντες», πρόσθεσε σε μια ανακοίνωση.

Σε αυτό το βίντεο των 76 δευτερόλεπτων, που δημοσιοποιήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης της Χαμάς με τον τίτλο «ορισμένοι κρατούμενοι Σιωνιστές απευθύνουν μήνυμα στον (Μπενιαμίν) Νετανιάχου και στην κυβέρνησή του», μπορεί να δει κανείς τις τρεις γυναίκες να κάθονται σε πλαστικές καρέκλες.

Μία από αυτές, καθισμένη στη μέση, καλεί με υψωμένο τον τόνο της φωνής τον Ισραηλινό πρωθυπουργό να καταλήξει στην ανταλλαγή αιχμαλώτων με το ισλαμιστικό κίνημα προκειμένου να αφεθούν ελεύθερες.

Πολλά ισραηλινά μέσα ενημέρωσης δημοσιοποίησαν στον ιστότοπό τους ένα στιγμιότυπο οθόνης, από αυτό το βίντεο λέγοντας ότι δεν θα το δημοσιοποιούσαν, και εκτιμώντας πως τα λόγια που ακούγονται υπαγορεύθηκαν από τη Χαμάς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter