Βούλα Κεχαγιά: Η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ευρώπης συνεχίζει ένα χυδαίο πόλεμο λάσπης κατά του Κασσελάκη

Βούλα Κεχαγιά: Η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ευρώπης συνεχίζει ένα χυδαίο πόλεμο λάσπης κατά του Κασσελάκη

Σκληρή απάντηση με αποδέκτη την κυβέρνηση που εμμένει στις κατηγορίες για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη, έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του κόμματος είναι “νόμιμες”, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο Στέφανος, από πού έρχεται, και τι δουλειά έκανε εκεί“.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Βούλας Κεχαγιά:

Ένα κόμμα που χρωστάει 500.000.000 ευρώ και η πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ευρώπης εκμεταλλεύονται την απουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον στρατό για να συνεχίσουν ένα χυδαίο πόλεμο λάσπης – ενώ όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει από την πρώτη στιγμή ποιος είναι ο Στέφανος, από πού έρχεται, και τι δουλειά έκανε εκεί.

Όλα νόμιμα. Όλα φορολογημένα. Και όλες οι εταιρείες μεταβιβασμένες ήδη.

Στον αντίποδα, ο κ. Μητσοτάκης των 40 ακινήτων με τον μισθό βουλευτή. ΠΟΘΕΝ, είναι η ερώτηση. Αρχηγός σε ένα κόμμα που χρωστάει μισό δισ. ευρώ και που συνεχώς αυξάνεται. ΠΩΣ, είναι μια ακόμη ερώτηση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter