Η «γαλάζια» υποψήφια Βούλα Πατουλίδου: Αν ήμουν στη θέση του Καραμανλή «δεν θα είχα πολιτευτεί, θα είχα φύγει»

Η «γαλάζια» υποψήφια Βούλα Πατουλίδου: Αν ήμουν στη θέση του Καραμανλή «δεν θα είχα πολιτευτεί, θα είχα φύγει»

Η Βούλα Πατουλίδου προχώρησε στο απόλυτο «άδειασμα» του Κώστα Αχ. Καραμανλή σε συνέντευξή της στο Ναυτεμπορική, σε ότι αφορά την στάση του, στην διαχείριση της τραγωδίας των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «εάν ήμουν εγώ στη θέση του, που δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του, απλά μου μένει μία εικόνα πάρα πολύ, στη σημερινή στιγμή που γίνεται αυτή η κουβέντα, δεν του δίνει ελαφρυντικά».

Μάλιστα, υπενθύμισε τη φράση του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών που ένα μήνα πριν το δυστύχημα, έλεγε ότι «μη μου μιλάτε εμένα για την ασφάλεια», τονίζοντας για την ίδια ότι «νομίζω ότι δεν θα είχα πολιτευτεί. Θα είχα φύγει».

Τέλος η κ. Πατουλίδου πρόσθεσε ότι «μπορεί το δικό μου όνομα να μη είναι τόσο βαρύ όσον αφορά τις πολιτικές διαδρομές» αλλά «εγώ δεν θα μπορούσα να είχα λειτουργήσει διαφορετικά».

Όλα αυτά τη στιγμή που η κυβέρνηση καλύπτει πλήρως τον κ. Καραμανλή, αντιμετωπίζοντας ακόμη και πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή, και χαρακτηρίζει λαϊκιστή, όποιον θέτει ζητήματα ευθυνών, για τον πρώην υπουργό Μεταφορών και Υποδομών.

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης: «Μητσοτάκη ό,τι και να κάνεις η Νέμεσις θα έρθει!»

Ύβρις Σκέρτσου στους συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη: «Θεωρία συνωμοσίας το μπάζωμα»

Με την πλάτη στον τοίχο η ΝΔ: Προανακριτική – εξπρές και παραπομπή Καραμανλή στη Δικαιοσύνη προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter