Βουλή – Ηλιόπουλος για προσθήκη λόγων άρσης τηλεφωνικού απορρήτου: «Ο μόνος τομέας που θα γίνουν προσλήψεις είναι η ΕΥΠ»

Βουλή – Ηλιόπουλος για προσθήκη λόγων άρσης τηλεφωνικού απορρήτου: «Ο μόνος τομέας που θα γίνουν προσλήψεις είναι η ΕΥΠ»

Την προκλητική προσθήκη λόγων άρσης τηλεφωνικού απορρήτου, συμπεριλαμβάνοντας αδικήματα που σχετίζονται με «επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγκοινωνία», καυτηρίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος κατά τη συνεδρίαση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής για τη συζήτηση του νομοσχεδίου αναφορικά με την κύρωση της ΠΝΠ που «στρατικοποιεί» το ΕΚΑΒ.

«Ο μόνος τομέας που θα γίνουν προσλήψεις είναι η ΕΥΠ» σχολίασε δηκτικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισημαίνοντας πως στις προβλέψεις του σχετικού άρθρου του νομοσχεδίου εμπίπτουν τυχόν κινηματικές διαδικασίες που μπορούν να προκύψουν στο κέντρο της Αθήνας ή στην επαρχεία από τους αγρότες.

Ενδιαφέρον έχει ότι ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δεν ψέλλισε λέξη επ΄ αυτού, κάνοντας πως δεν άκουσε μιας και ο ίδιος ήταν θύμα του παρακρατικού μηχανισμού με έδρα την Ηρώδου Αττικού.

Νωρίτερα, ο κ. Ηλιόπουλος απέδωσε τον εξής τίτλο στο υπό συζήτηση σχέδιο νόμου: «Τέσσερις τρόποι για να μην κάνεις προσλήψεις στο ΕΣΥ». Παράλληλα, συμπλήρωσε πως «δεν πιστεύετε στο δημόσιο σύστημα υγείας και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να το διαλύσετε»,

«Είναι ακόμα στη θέση της η διοίκηση του νοσοκομείου Χαλκίδας;»

Αίσθηση προκάλεσε, επίσης, το γεγονός ότι ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε το «ξήλωμα» της διοίκησης του νοσοκομείου Χαλκίδας. «Κύριε υπουργέ η διοίκηση του νοσοκομείου Χαλκίδας είναι ακόμα στη θέση της;» ρώτησε τον υπουργό με αφορμή την ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου που ψευδώς διευκρίνισε ότι δεν ήταν διανομέας ο εργαζόμενος που πέθανε πρόσφατα από θερμοπληξία.

«Όσο διατηρείτε τη διοίκηση, καλύπτετε την απανθρωπιά, την κάνετε δική σας και την νομιμοποιείτε πολιτικά» ξεκαθάρισε, με τον αρμόδιο υπουργό να αποδοκιμάζει την επίμαχη ανακοίνωση. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter