Βουλή: Κουβέντα για τα «πνιγμένα» Απάτσι από Φλώρο – Κεφαλογιάννη

Βουλή: Κουβέντα για τα «πνιγμένα» Απάτσι από Φλώρο – Κεφαλογιάννη

Παρά τα επίμονα ερωτήματα σύσσωμης της αντιπολίτευσης για την κατάσταση των ελικοπτέρων που έγιναν… υποβρύχια στο Στεφανοβίκειο, τόσο ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ όσο και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας απέφυγαν να δώσουν οποιαδήποτε απάντηση.

Κατά τη διάρκεια της κλειστής συνεδρίασης της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής, κανένα μέλος της στρατιωτικής ή της πολιτικής ηγεσίας δεν θέλησε να διευκρινίσει το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν στα ακριβοπληρωμένα ελικόπτερα Απάτσι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το θέμα έθεσαν οι Ευάγγελος Αποστολάκης και Παύλος Πολάκης, αλλά και οι εκπρόσωποι των κομμάτων της ήσσονος αντιπολίτευσης, ζητώντας μάλιστα να αποσαφηνιστεί εάν το υπό συζήτηση πρόγραμμα αναβάθμισης των Απάτσι (ύψους περίπου 45 εκατ. ευρώ) συνδέεται με τις φθορές που προκλήθηκαν στα ελικόπτερα κατά την κακοκαιρία Daniel.

Ο στρατηγός «519c», ο οποίος προσπάθησε να απαντήσει στις αποκαλύψεις του Documento με show α λα «Αποκάλυψη Τώρα», αλλά και ο Γ. Κεφαλλογιάννης δεν θέλησαν να ξεδιαλύνουν την κατάσταση, πολλαπλασιάζοντας τις υποψίες για το τι πραγματικά συνέβη στο Στεφανοβίκειο.

Ως εκ τούτου, η ύποπτη σιωπή τους οδήγησε στην καταψήφιση του συγκεκριμένου προγράμματος από την αντιπολίτευση, καθώς με τη στάση τους κατέστησαν και τις Ένοπλες Δυνάμεις ανέλεγκτες ενώπιον του Κοινοβουλίου.

Διαβάστε επίσης: Μεγαλώνει η απόσταση Μαξίμου από Δένδια – Φλώρο μετά το βατερλό στο Στεφανοβίκειο

Νέα φιέστα Φλώρου με ελικόπτερα αντί απαντήσεων για την καταστροφή στο Στεφανοβίκειο

Δείχνει Δένδια και τα βλέπει όλα… «καλώς καμωμένα» στο Στεφανοβίκειο το Μαξίμου

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter