Δείχνει Δένδια και τα βλέπει όλα… «καλώς καμωμένα» στο Στεφανοβίκειο το Μαξίμου

Δείχνει Δένδια και τα βλέπει όλα… «καλώς καμωμένα» στο Στεφανοβίκειο το Μαξίμου

Αντιφατική στάση από το Μαξίμου, που πατά σε δύο βάρκες -κρυπτόμενο επί της ουσίας πίσω από τον Νίκο Δένδια και τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων Κωνσταντίνο Φλώρο- για την κατάσταση στο Στεφανοβίκειο, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, επιμένει στη γραμμή πως «δεν υπάρχει διακινδύνευση του στρατοπέδου είτε εξοπλισμών», αποδίδοντας όμως την πληροφόρηση στο υπουργείο Άμυνας.

«Δεν θα υπήρχε και καμία περίπτωση να συνέβαινε κάτι και να το έκρυβαν οι Ένοπλες Δυνάμεις» δήλωσε ευθαρσώς ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών της Πέμπτης απέναντι στα ερωτήματα του documentonews.gr, προκαλώντας ερωτήματα για την ίδια την ενημέρωση που έχει το Μέγαρο Μαξίμου για την κατάσταση στο Στεφανοβίκειο, και για το πως χρησιμοποιεί επί της ουσίας το υπουργείο Άμυνας και τις Ένοπλες Δυνάμεις για να αποσείσει τις ευθύνες που βαραίνουν την κυβέρνηση και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μαζί με την άντληση των υδάτων στο Στεφανοβίκειο, έρχονται στην επιφάνεια και πληροφορίες που μιλούν για υψηλό κόστος ζημιών στη βάση, μέχρι και για λουκέτο του στρατοπέδου. Επιμένει η κυβέρνηση πως όλα είναι καλώς καμωμένα στο Στεφανοβίκειο;» ήταν το ακριβές ερώτημα που θέσαμε στον Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος ουσιαστικά «ένιψε τας χείρας» του Μεγάρου Μαξίμου για την κατάσταση.

«Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, καμία πληροφορία από το αρμόδιο υπουργείο για διακινδύνευση του στρατοπέδου, ή μη λειτουργικότητά του, είτε των εξοπλισμών του στρατοπέδου. Αυτό είναι σημαντικό να καταστεί σαφές» ανέφερε στην απάντησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την ώρα που η… πραγματικότητα επιμένει σε αντίθετο τόνο. Σημειώνεται πως πληροφορίες αναφέρονται σε ζημιές δισ. ευρώ στη βάση των στρατιωτικών ελικοπτέρων, ενώ γίνεται λόγος ακόμα και για «τίτλους τέλους» στη βάση των ελικοπτέρων του Στεφανοβικείου.

«Και δεν θα υπήρχε και καμία περίπτωση να συνέβαινε κάτι και να το έκρυβαν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Οπότε το διαψεύδω, δεν υπάρχει τέτοια ενημέρωση ούτε πληροφόρηση» κατέληξε στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ρίχνοντας για μία ακόμα φορά το μπαλάκι των ευθυνών σε υπουργείο Άμυνας και ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή στον Νίκο Δένδια και στον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Σημειώνεται πάντως πως μόλις την περασμένη Δευτέρα, ο υφυπουργός Άμυνας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, δεν δίστασε να δηλώσει άγνοια απέναντι σε ερώτημα που δέχθηκε στη Βουλή για την επαναλειτουργία του στρατιωτικού αεροδρομίου, δηλώνοντας πως «σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επανεξεταστεί η λειτουργία του αεροδρομίου εφόσον βεβαιωθούν οι στρατιωτικές αρχές ότι υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις», καθώς και πως «κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το κόστος» των ζημιών που έχουν προκληθεί.

«Τελευταία μετακινήθηκαν τα Χιούι που είναι ανενεργά και έχουν αποσυρθεί προ πολλών ετών. Αυτά είναι τα ελικόπτερα που είδαμε στις φωτογραφίες στον Τύπο» ήταν μάλιστα η… δικαιολογία που επικαλέστηκε για να αποκρούσει τα ερωτήματα που προκάλεσαν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που αποκάλυψε το Documento με τα πλημμυρισμένα ελικόπτερα.

Διαβάστε επίσης: Στεφανοβίκειο: Καλωπίζουν τα βυθισμένα ελικόπτερα Απάτσι για να βγάλουν φωτογραφίες

Βουλή: Ούτε ο υφυπουργός Άμυνας ξέρει πότε θα επαναλειτουργήσει το «πνιγμένο» Στεφανοβίκειο (Video)

Στεφανοβίκειο: Επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα του Documento – Ελικόπτερα Απάτσι παραμένουν κάτω από το νερό

Άφησαν τα ελικόπτερα στο νερό γιατί ασχολούνταν με στημένες φωτογραφίσεις για να διαψεύσουν το Documento

 Αερολογίες αντί απαντήσεων από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά την αποκάλυψη του Documento για το φιάσκο στο Στεφανοβίκειο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Ρυμουλκούν τα ελικόπτερα μέσα στην πλημμυρισμένη βάση στο Στεφανοβίκειο

Ανίκανος ο αρχηγός – Οφείλει να παραιτηθεί μετά τις αποκαλύψεις του Documento

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter