Βουλή: Οι… Έλληνες προφήτες, η νέα τάξη πραγμάτων και η «ισλαμοποίηση» στο «παλμαρέ» του Στίγκα

Βουλή: Οι… Έλληνες προφήτες, η νέα τάξη πραγμάτων και η «ισλαμοποίηση» στο «παλμαρέ» του Στίγκα

Αν και ο πρόεδρος των Σπαρτιατών φρόντισε εξ αρχής να διευκρινίσει πως το κόμμα του αποστρέφεται τον φασισμό και τον ναζισμό, συμπλήρωσε στη συνέχεια όλες τις ψηφίδες ψεκασμένης, μισαλλόδοξης και ομοφοβικής πολιτικής που «κομίζει» στο Κοινοβούλιο.

Κατά την πρώτη του τοποθέτηση στο Κοινοβούλιο, ο Βασίλης Στίγκας τόνισε εισαγωγικά πως «είμαστε απέναντι στον φασισμό και τον ναζισμό και εκφράζουμε με υπερηφάνεια τις διδαχές των ελλήνων προφητών και μαχητών, όπως ο Παύλος Μελάς, ο Ίων Δραγούμης και ο Περικλής Γιαννόπουλος».

Εν συνεχεία, ξεδίπλωσε στη συνέχεια ψεκασμένα αφηγήματα και όλο το πλαίσιο του αντιδραστικού τρίπτυχου: «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια». Ειδικότερα, τάχθηκε κατά της «κοσμοπολίτικης και διεθνιστικής Αριστεράς», αλλά και της κεντροδεξιάς που είναι «αγγελιοφόρος της νέας τάξης πραγμάτων».

Στο ίδιο ακροδεξιό μοτίβο, στηλίτευσε την «ισλαμοποίηση» της χώρας και ζήτησε την «άμεση απέλαση των παράνομων μεταναστών».

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, σημειώνοντας: «Προτείνουμε τη θωράκιση της ελληνικής οικογένειας, η οποία πλήττεται εκ βάθρων εξαιτίας της εισβολής από νέα ήθη και θεσμούς, που εργαλειοποιούν τις ιδιαιτερότητες μιας ορισμένης ομάδας». Επ΄ αυτού, πρότεινε να θεσπιστεί το Pride Family, το οποίο αποτελεί την αντιδραστική απάντηση της πρωθυπουργού της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, στις παρελάσεις της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Παίρνοντας τη σκυτάλη της ακροδεξιάς εντυπωσιοθηρίας, ο Κυρ. Βελόπουλος ανέφερε επί λέξει: «Δεσμευόμαστε ενώπιον θεού και ανθρώπων: θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια του ελληνικού λαού με πρόγραμμα, σχέδιο και προτάσεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter