Βριλήσσια: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής – Είχε βάλει κάμερες και στο σπίτι του

Βριλήσσια: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο κομμωτής – Είχε βάλει κάμερες και στο σπίτι του

Σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον ιδιοκτήτη κομμωτηρίου στα Βριλήσσια ο οποίος είχε τοποθετήσει στο σπίτι του και την επιχείρησή του κάμερες, παρακολουθώντας τη σύζυγό του, τα παιδιά του, εργαζόμενες και πελάτισσες.

Ο ίδιος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί. Ο 49χρονος αρχικά συνελήφθη από τις Αρχές το περασμένο Σάββατο, όταν έγινε αντιληπτό ότι διατηρούσε κάμερες στην τουαλέτα του καταστήματός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος. Οι αρχές αποκάλυψαν τη δράση του μετά από καταγγελία που είχε γίνει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων. Συγκεκριμένα, είχε τοποθετήσει μέσα στην τουαλέτα του κομμωτηρίου κρυφή κάμερα.

Οι εργαζόμενες έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά και να ενημερωθούν εάν τα βίντεο που τραβούσε κρυφά τα διοχέτευε στο διαδίκτυο.

Οι γυναίκες που εργαζόταν στην επιχείρηση το πρωί κατήγγειλαν το γεγονός και στην Επιθεώρηση εργασίας ζητώντας να λάβει άμεσα μέτρα.

Έντεκα οι καταγγελίες

Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης πληροφορίες κάνουν λόγο ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά 11 καταγγελίες με το πλέον σοκαριστικό ότι ανάμεσά τους είναι και η σύζυγός του καθώς και η θετή του κόρη.

Είχε βάλει κάμερες και στο σπίτι του

Την ίδια στιγμή, τόσο η σύζυγός του αλλά και οι κόρες της, δηλώνουν συγκλονισμένες από τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύζυγός του, μετά τις αποκαλύψεις υποψιάστηκε ότι μπορεί να είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι στο οποίο διέμεναν και ύστερα από καταγγελία της, βρέθηκαν κάμερες και στο σπίτι τους.

Οι υποψίες της τελικά επιβεβαιώθηκαν όταν η αστυνομία ανακάλυψε επιμελώς κρυμμένες δύο μικροσκοπικές κάμερες, μία στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και μία στην τουαλέτα του σπιτιού.

Εθισμένος στην πορνογραφία

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο 49χρονος κατά τη σύλληψή του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τα έκανε όλα αυτά γιατί «είναι εθισμένος στην πορνογραφία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter