«Βροχή» πυροβολισμών στη Λούτσα: Έξι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Πάνω από 25 κάλυκες βρέθηκαν στην περιοχή

«Βροχή» πυροβολισμών στη Λούτσα: Έξι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Πάνω από 25 κάλυκες βρέθηκαν στην περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία καθώς το απόγευμα της Δευτέρας εκτυλίχθηκαν σκηνές φαρ ουέστ με πυροβολισμούς στην περιοχή της Αρτέμιδας και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Αρίωνος και Ακροπόλεως, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έξι νεκροί. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται είτε για στημένη ενέδρα θανάτου, είτε ξεκαθάρισμα για λογαριασμών ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες.

Πέντε από τους νεκρούς εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο έχει γερμανικές πινακίδες, ενώ εκτός αυτοκινήτου βρέθηκε άλλος ένας.

Βρέθηκαν πάνω από 25 κάλυκες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί, οι οποίοι ήταν συνεχείς, προκαλώντας εκκωφαντικό θόρυβο στην περιοχή, προέρχονται από 9άρι πιστόλι ή πιστόλια και αφορά υπόθεση οργανωμένου εγκλήματος.  Στο σημείο βρέθηκαν πάνω από 25 κάλυκες, που μεταφέρονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για ανάλυση, από πιστόλι 9 χιλιοστών και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήθηκε πάνω από ένα όπλο.

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες διέφυγαν με μηχανή ή και ένα μάυρο ΙΧ, τα οποία και αναζητούν οι Αρχές.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

«Βροχή» πυροβολισμών

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για «βροχή» πυροβολισμών, με έναν εξ΄αυτών, ο οποίος μένει κοντά στο σημείο που έγινε το μακελειό να αναφέρει στον ΑΝΤ1 πως: «Ακούστηκαν διακεκομμένες ριπές, μετά ξανά το ίδιο».

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή, με τους κάτοικους να είναι αναστατωμένοι, αφού το συμβάν έλαβε χώρα λίγα μέτρα μακριά από τα σπίτια τους.

 

Διαβάστε σχετικά: Μακελειό στη Λούτσα: Έξι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter