Βύρωνας: «Βοήθεια, ο μπαμπάς μου» φώναξε το παιδί του 32χρονου – Η αλβανική μαφία τον έψαχνε από το 2021

Βύρωνας: «Βοήθεια, ο μπαμπάς μου» φώναξε το παιδί του 32χρονου – Η αλβανική μαφία τον έψαχνε από το 2021

Σοκάρει η νέα μαφιόζικη εκτέλεση το βράδυ της Πέμπτης στον Βύρωνα με θύμα έναν 32χρονο από την Αλβανία. Ο 32χρονος εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του.

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος πέθανε ακαριαία ενώ η 37χρονος συνοδηγός τραυματίστηκε ελαφρά. Το παιδί μάλιστα έπαιζε εκείνη την ώρα στο πάρκο και είδε το περιστατικό καθώς και τον θανάσιμο τραυματισμό του πατέρα του, μεταβαίνοντας στο σημείο και φωνάζοντας «βοήθεια, ο μπαμπάς μου».

Ο 32χρονος φέρεται να ήταν γνωστός στις αλβανικές Αρχές και να είχε σχέσεις με την αλβανική μαφία, η οποία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τον έψαχνε από το 2021. Αλβανικά Μέσα αναφέρουν πως ο 32χρονος που εκτελέστηκε συμμετείχε σε δολοφονική επίθεση, ενώ έχοντας στην κατοχή του καλάσνικοφ, μαζί με συνεργούς του, είχαν εισβάλει το 2021 και σε κλαμπ της Αλβανίας.

Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές παρακολουθούσαν το θύμα και περίμεναν τη στιγμή που θα ακινητοποιούσε το ΙΧ του.

Πού στρέφονται οι έρευνες

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα εκτιμά, φαίνεται να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο τρόπος δράστης του εκτελεστή δείχνει επαγγελματία που γνώριζε τις κινήσεις του 32χρονου. Εκτιμάται ότι είχε προηγηθεί παρακολούθηση και ότι η ενέδρα στήθηκε σε σημείο που ο 32χρονος Αλβανός δεν θα μπορούσε να αντιδράσει. Ο εκτελεστής περιγράφεται ως άτομο με εμπειρία στη χρήση πιστολιού.

Η έρευνα προς το παρόν εστιάζεται στη συλλογή υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το χρονικό

Ολα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30 το βράδυ. Οταν ένα ζευγάρι καθόταν σε αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη, ενώ το παιδί τους έπαιζε στο πάρκο. Το αυτοκίνητο των θυμάτων πλησίασε μία μηχανή και ένα άτομο άρχισε να γαζώνει. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο άνδρας και τραυματίστηκε ελαφρά η γυναίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το παιδί που έπαιζε στο πάρκο είδε τη δολοφονία. Πάνω στη μηχανή ήταν δυο άτομα, έριξαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις πυροβολισμούς στο κεφάλι και τον λαιμό του θύματος και εξαφανίστηκαν.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε και πρόκειται για Αλβανό 32 ετών και ομοεθνής του είναι η γυναίκα 37 ετών.

Κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών της αστυνομίας ερευνά την περιοχή και εικάζεται ότι η επίθεση σχετίζεται με τον κόσμο της νύχτας.

Η γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ενημέρωσε την Αστυνομία για όσα πρόλαβε να δει από τον δράστη που πυροβόλησε από το τζάμι της πόρτας του οδηγού.

Η Αστυνομία παίρνει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και συλλέγει βίντεο από την γύρω περιοχή.

Δείτε επίσης:

Πάρτι Ρώσων πρακτόρων κάτω από τη μύτη της ΕΥΠ

Eurovision 2024: Η EBU κάλυψε με εφέ τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ – Το είχε κάνει ξανά το 2015 με τη Ρωσία (Video)

Έγραψε Ιστορία ο Ολυμπιακός: «Κάηκε» το Πασαλιμάνι – Τα highlights και τα γκολ του Ελ Κααμπί (Photos-Video)

Eurovision 2024: Όλα όσα έγιναν στους ημιτελικούς – Η «ζαριά» της Σάττι, οι «3 βασίλισσες», το Ισραήλ και οι διαδηλώσεις (Photos -Video)

Ολυμπιακός: Τι αλλάζει στα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25, εάν κατακτήσει το Conference League – Όλα τα σενάρια

Βόρεια Μακεδονία: Οι Πρέσπες, η ακροδεξιά, οι αλυτρωτισμοί και ο ασκός του Αιόλου

«Μαθηματικά» Σκρέκα με σφραγίδα Μητσοτάκη

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter