Χαλάει ξανά ο καιρός: Τα νέα δεδομένα για την 25η Μαρτίου – Η πρόγνωση για την Αττική (Video)

Χαλάει ξανά ο καιρός: Τα νέα δεδομένα για την 25η Μαρτίου – Η πρόγνωση για την Αττική (Video)

Άστατος θα είναι ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με τις τελευταίες προγνώσεις των μετεωρολόγων. Σε πολλές περιοχές της χώρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες, ενώ αλλού ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος, όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Ο μετεωρολόγος του Open TV μίλησε για τη νέα διαταραχή από τα δυτικά η οποία την Παρασκευή θα επηρεάσει τις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται βελτίωση του καιρού, που όμως δεν θα κρατήσει καθώς ανήμερα της 25ης Μαρτίου αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία.

Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, τις μεσημεριανές ώρες θα επικρατήσουν φαινόμενα στην κεντρική και τη βόρεια χώρα. Αντίθετα, η Αττική φαίνεται να μην επηρεάζεται από το κύμα κακοκαιρίας. «Φαίνεται ότι η Αττική δεν θα επηρεαστεί τουλάχιστον μέχρι και το μεσημεράκι, νωρίς το απόγευμα. Από Θεσσαλία όμως και πιο πάνω, σχετικά νωρίς, θα συναντήσουμε βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες», σημείωσε ο μετεωρολόγος του Open.

Καιρός: Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο, στα κεντρικά και τα νότια προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή αναμένονται, λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι έως 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά από τα δυτικά σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο Ασημακοπούλου: Ανησυχία για διαρροή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ εκτός από τα e-mail – Η επιστολή δικηγόρου

Χάρης Δούκας στο Documento: «Πιστεύω βαθιά στις συνεργασίες»

Κολωνός: Τα κενά και οι αντιφάσεις που ξεπλένουν τον Μίχο

Αννα Μισέλ, κάτσε λίγο πίσω

Viral οι επικές… γκάφες αστυνομικού που σκόρπισαν γέλιο στη Θεσσαλονίκη (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter