Προφυλακίστηκε η επίορκη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας και η διεκπεραιώτρια – Ραγδαίες εξελίξεις

Προφυλακίστηκε η επίορκη προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας και η διεκπεραιώτρια – Ραγδαίες εξελίξεις

Προφυλακιστέες κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους η προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας και μία υπάλληλος, για τους εκβιασμούς σε επιχειρηματίες, σύμφωνα με το evima.gr.

Η απολογία των συλληφθέντων ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα, το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν η 50χρονη Προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας, ο 52χρονος Υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι 67, 54 και 50 ετών, μία 56χρονη που είχε τον ρόλο της διεκπεραιώτριας καθώς και ένας 62χρονο λογιστή.

Σημειώνεται ότι στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα ένας υπάλληλος της εφορίας, τέσσερις λογιστές και ένας ιδιώτης που δεν συνελήφθησαν καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Με 5.000 ευρώ σε φάκελο βγήκε από τη ΔΟΥ η διεκπεραιώτρια

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία για το κύκλωμα των εφοριακών που εκβίαζαν επιχειρηματίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Συγκριμένα, σε φωτογραφία φαίνεται η διεκπεραιώτρια στη Χαλκίδα, να βγαίνει από το κτήριο της εφορίας κρατώντας έναν φάκελο. Το στιγμιότυπο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι από τις 15 Μαΐου.

Τον συγκεκριμένο φάκελο, όπως έχει προκύψει από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες, φέρεται να της τον παρέδωσε νωρίτερα η διευθύντρια της ΔΟΥ και περιείχε 5.000 ευρώ που έδωσε κάποιος επιχειρηματίας.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκίδα: Η στιγμή που επιχειρηματίας φτάνει στη ΔΟΥ κρατώντας φάκελο με 10.000 ευρώ – Βίντεο ντοκουμέντο (Video)

Χαλκίδα: «Δρούσαν σαν μαφία, μου είπαν εδώ δεν είμαστε καλά παιδιά» λέει επιχειρηματίας για τους εφοριακούς (Video)

Χαλκίδα: Στον ανακριτή οι επίορκοι εφοριακοί – Οι διάλογοι και τα στοιχεία που τους «καίνε» (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter