Χαλκιδική: Δάγκωσε το χέρι αστυνομικού που πήγε να της κόψει κλήση – «Ήταν αντίδραση της στιγμής», ισχυρίστηκε

Χαλκιδική: Δάγκωσε το χέρι αστυνομικού που πήγε να της κόψει κλήση – «Ήταν αντίδραση της στιγμής», ισχυρίστηκε

Ένοχη κρίθηκε τελικά από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο η 65χρονη που είχε δαγκώσει αστυνομικό στο χέρι όταν εκείνος επιχείρησε να βεβαιώσει παράβαση για παράνομη στάθμευση. Της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr, η γυναίκα κρίθηκε ενοχή για σωματική βλάβη και βία κατά υπαλλήλων.

Το περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

«Ήταν αντίδραση της στιγμής» ανέφερε η 65χρονη, κατά την απολογία της, αποδεχόμενη το δάγκωμα. Όπως επισήμανε η ίδια, προσπάθησε να σταθμεύσει κανονικά το αυτοκίνητό της για να κάνει μία δουλειά.

«Τότε άκουσα μία κόρνα, ήταν δύο αστυνομικοί […] έκανα να φύγω αλλά αναίτια ο ένας αστυνομικός με έπιασε από το μπράτσο και πήγε να πάρει τα κλειδιά» ισχυρίστηκε.

Νωρίτερα, ο αστυνομικός κατέθεσε ότι η γυναίκα έκλεινε τον δρόμο και παρά τις συστάσεις που της έγιναν αρνήθηκε να αποχωρήσει.

«Όταν της ανακοινώσαμε ότι θα βεβαιώσουμε τροχονομική παράβαση, άναψε τη μηχανή του αυτοκινήτου και επιχείρησε να φύγει. Βρέθηκα δίπλα της και άρχισε να με χτυπάει με γροθιές. Προσπάθησα να προστατευτώ και τότε δάγκωσε το δάχτυλο του αριστερού χεριού», κατέθεσε ο παθών.

Ακόμη, πρόσθεσε πως μετά το συμβάν απευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ έκανε προληπτικά δύο εμβόλια- για αντιτετανικό και λύσσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter