Χανιά: Σύλληψη 52χρονου για ενδοοικογενειακή βία

Χανιά: Σύλληψη 52χρονου για ενδοοικογενειακή βία

Ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χανίων, θα οδηγηθεί και την Παρασκευή ο 52χρονος από τα Χανιά, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία κατόπιν καταγγελίας για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CretaLive.gr την Τετάρτη το μεσημέρι, ο 52χρονος χτύπησε τη 17 χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Νέας Χώρας.

Η ανήλικη φώναζε για βοήθεια, προκαλώντας την επέμβαση γειτόνων οι οποίοι ωστόσο δέχτηκαν επίσης επίθεση από τον κατηγορούμενο.

O 52χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση σωματικών βλαβών καθώς και για αντίσταση κατά της αρχής, ωστόσο ζήτησε αναβολή της εκδίκασης, καθώς δεν είχε δικηγόρο υπεράσπισης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με βάση την δικογραφία και τη σοβαρότητα της υπόθεσης, για το ενδοοικογενειακό και ως προς το κακούργημα απολογείται το πρωί του Σαββάτου ενώ ως προς τις άλλες πράξεις για τις οποίες του αποδίδονται σε βαθμό πλημμελήματος αναμένεται δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων την Παρασκευή, ενώ μέχρι τότε κρατείται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter