Ξάνθη: Νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο πρώτο μπαράζ για την 14η θέση της Super League 1

Ξάνθη: Νίκησε 2-1 τον Παναιτωλικό στο πρώτο μπαράζ για την 14η θέση της Super League 1

Η Ξάνθη, αν και βρέθηκε να χάνει νωρίς, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο πρώτο μπαράζ για μία θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας1.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκαν μόλις στο 6’. Ο Πέτροβιτς έκανε λάθος εντός της περιοχής, ο Ντουάρτε έκλεψε την μπάλα και τη γύρισε στον Βέργο, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής την έστειλε στα δίχτυα (0-1). Στο 16’ απείλησαν και πάλι με τον Βέργο, ωστόσο αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και έχασαν ευκαιρίες με τους Παπάζογλου (22’), Θυμιάνη (29’), Εμπερτ (39’), Ντίνα (43’) και Τζούρμαν (45’).

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός άγγιζε το δεύτερο γκολ. Ο Βέργος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ιτσο, όμως το τελείωμα του δεν ήταν καλό.

Οι Θρακιώτες ισοφάρισαν στο 52’. Ο Σιατραβάνης βρήκε τον Έμπερτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού κι αυτός με σουτ νίκησε τον Κνετ (1-1). Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα αντέδρασαν, προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου προβάδισμα στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν.

Η Ξάνθη «χτύπησε» για δεύτερη φορά στο 71’. Ο Σχρόιεν έκανε παράλληλο γύρισμα από αριστερά εντός της περιοχής του Παναιτωλικού, ο Μικελτάντζε έπιασε δυνατό σουτ και σκόραρε (2-1).

«Δεν μπορώ να εκφράσω κανένα παράπονο για τα παιδιά. Κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε το προβάδισμα η άνοδος είναι ανοιχτή και θα πάμε στο Αγρίνιο να δώσουμε τη μάχη μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ελπίζω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο για την ομάδα που έχει πέσει άδικα», δήλωσε ο προπονητής της Ξάνθης Μπάμπης Τεννές.

Ο Τ. Σιδηρόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Εμπερτ, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Περέιρα.

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Θυμιάνης (70’ Τεσίγια), Δημούτσος, Σιατραβάνης (87’ Στάθης), Πέτροβιτς (35’ Μικελτάντζε), Θ. Παπάζογλου (87’ Καπνίδης), Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ, Παντελιάδης, Ντίνας (70’ Σχρόιεν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Περέιρα (86’ Βάντερσον), Μανθάτης, Τσότσαλιτς, Καρασαλίδης, Εντιγκά (86’ Καρέλης), Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόσα (63’ Ταχάρ), Ντουάρτε (74’ Αριγίμπι), Βέργος (74’ Ματσόλα).

***Το δεύτερο μπαράζ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο Αγρίνιο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter