Χάρης Δούκας: Το μήνυμα στον Ιμάμογλου και η ευχή στα τουρκικά

Χάρης Δούκας: Το μήνυμα στον Ιμάμογλου και η ευχή στα τουρκικά

Μήνυμα στον επανεκλεγέντα δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων και φράσεις στα τουρκικά.

«Η επανεκλογή σου επισφραγίζει την πολύ επιτυχημένη θητεία σου. Το όραμά σου για μία πόλη σύγχρονη και δημοκρατική αποτελεί πηγή έμπνευσης εντός και εκτός Τουρκίας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι αγαστή, με γνώμονα τις κοινές μας αξίες και την αποφασιστική δέσμευσή μας για την καταπολέμηση των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μας», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο Χάρης Δούκας, κλείνοντας με τη φράση «başarılar diliyoruz», που σημαίνει «ευχόμαστε επιτυχία».

Η ανάρτηση του Χάρη Δούκα

Tebrikler Εκρέμ.

Η επανεκλογή σου επισφραγίζει την πολύ επιτυχημένη θητεία σου. Το όραμά σου για μία πόλη σύγχρονη και δημοκρατική αποτελεί πηγή έμπνευσης εντός και εκτός Τουρκίας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι αγαστή, με γνώμονα τις κοινές μας αξίες και την αποφασιστική δέσμευσή μας για την καταπολέμηση των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι πόλεις μας.

Başarılar diliyoruz!

Tebrikler @imamoglu_int!

Η επανεκλογή σου επισφραγίζει την πολύ επιτυχημένη θητεία σου. Το όραμά σου για μία πόλη σύγχρονη και δημοκρατική αποτελεί πηγή έμπνευσης εντός και εκτός Τουρκίας. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας θα είναι αγαστή, με γνώμονα τις κοινές μας αξίες και…

— Haris Doukas (@h_doukas) April 1, 2024

Διαβάστε επίσης:

Εκρέμ Ιμάμογλου: Χόρεψε ποντιακά μετά την εκλογική νίκη – «Άλλαξέ τα όλα», φώναζαν οι πολίτες (Video)

Κωνσταντινούπολη: Πανηγυρισμοί μετά τη νίκη Ιμάμογλου – «Αυτή δεν είναι παρά μόνο η αρχή» (Photos)

Τουρκία: «Σημείο καμπής η 31η Μαρτίου» – Η αντίδραση Ερντογάν για τα εκλογικά αποτελέσματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter