Ξέσπασε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού κατά τη διάρκεια της δίκης – Φώναξε «μη με χτυπάτε άλλο» και αποχώρησε

Ξέσπασε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού κατά τη διάρκεια της δίκης – Φώναξε «μη με χτυπάτε άλλο» και αποχώρησε

«Μη με χτυπάτε άλλο». Αυτό φώναξε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, εκφράζοντας την αντίδρασή του στο περιεχόμενο των ερωτήσεων που δεχόταν μάρτυρας – αστυνομικός από συνήγορο υπεράσπισης ενός εκ των 12 κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 19χρονου. Συγκεκριμένα, ο συνήγορος υπεράσπισης προσπαθούσε να συσχετίσει το γεγονός με αλλά οπαδικά επεισόδια, για να δείξει ότι πρόκειται για άλλο ένα τέτοιο γεγονός.

Ο Αριστείδης Καμπανός, αφού επανέλαβε την παραπάνω φράση, αποχώρησε από την αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, χειροκροτούμενος από το ακροατήριο.

Νωρίτερα, οι γονείς του ‘Αλκη παρακολούθησαν σιωπηλοί και ανέκφραστοι τα βίντεο που προβλήθηκαν από το σημείο της φονικής επίθεσης. Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του ίδιου μάρτυρα αστυνομικού, από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, , ο Αριστείδης Καμπανός σηκώθηκε και φώναξε: «Μη με χτυπάτε άλλο, μη με χτυπάτε άλλο», τη φράση που φώναζε ο Άλκης όταν τον χτυπούσαν, και αποχώρησε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter