Eurovision 2024: Μυστήριο με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας – Αποκλείστηκε από τις πρόβες

Eurovision 2024: Μυστήριο με τον εκπρόσωπο της Ολλανδίας – Αποκλείστηκε από τις πρόβες

Ερευνάται από την Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση (EBU) ο τραγουδιστής Τζουστ Κλάιν, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει ότι «εξετάζεται ο λόγος απουσίας» και πως «δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας».

Σύμφωνα με το Skynews, ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας έχασε τη θέση του στις τελευταίες πρόβες τζενεράλε του τελικού του Σαββάτου, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί στην πέμπτη θέση, πριν την ισραηλινή Έντεν Γκολάν.

«Ερευνούμε ένα περιστατικό που μας αναφέρθηκε και αφορούσε τον Ολλανδό καλλιτέχνη. Δεν θα κάνει πρόβες μέχρι νεωτέρας. Δεν έχουμε κανένα περαιτέρω σχόλιο αυτή τη στιγμή και θα ενημερώσουμε στις επόμενες ώρες».

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2024: Μετά τη Σάττι… και ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας διαμαρτυρήθηκε απέναντι στο Ισραήλ (Video)

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζουστ Κλάιν είχε σκεπάσει το κεφάλι του με μία σημαία την ώρα που η Ένταν Γκολάν, έκανε δηλώσεις για τον θεσμό, μία κίνηση που ερμηνεύτηκε ως διαμαρτυρία κατά του Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2024: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι μετά την πρόκριση – «Δεν είχα έλεγχο, ούτε ήξερα πως τραγούδησα» (Video)


Eurovision 2024: Η βελγική VRT διέκοψε τη μετάδοση με μήνυμα κατά του Ισραήλ – «Σταματήστε τη γενοκτονία» (Photos)


Eurovision 2024: Όλα όσα έγιναν στους ημιτελικούς – Η «ζαριά» της Σάττι, οι «3 βασίλισσες», το Ισραήλ και οι διαδηλώσεις (Photos -Video)


Eurovision 2024: Η EBU κάλυψε με εφέ τις αποδοκιμασίες στο Ισραήλ – Το είχε κάνει ξανά το 2015 με τη Ρωσία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter