Ξεσπούν οι κάτοικοι στη Μάνδρα: «Βρισκόμαστε στο έλεος ανίκανων ευθυνόντων – Δεν πετάει τίποτα εδώ και ώρα» (Video)

Ξεσπούν οι κάτοικοι στη Μάνδρα: «Βρισκόμαστε στο έλεος ανίκανων ευθυνόντων – Δεν πετάει τίποτα εδώ και ώρα» (Video)

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στη Μάνδρα, όπου η φωτιά που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια, πλέον έχει περάσει στον οικισμό της Νέας Ζωής, όπου νωρίτερα δόθηκε εντολή για εκκένωση. Την ίδια ώρα υπάρχουν καταγγελίες των κατοίκων για ανυπαρξία εναέριων μέσων.

Διαβάστε επίσης: Πύρινη κόλαση στα Δερβενοχώρια: Καίγονται σπίτια στη Μάνδρα – Οργή των κατοίκων για ανυπαρξία εναέριων μέσων (Video)

«Νιώθουμε ότι βρισκόμαστε στο έλεος ανίκανων ευθυνόντων» δήλωσε στην τηλεόραση του Open η Μαίρη Καρά, κάτοικος στο Πανόραμα Μάνδρας όπου ζουν 300 περίπου άνθρωποι.

«Βλέπουμε τις φωτιές να πλησιάζουν τα σπίτια μας» σημειώνει η ίδια προσθέτοντας ότι «δεν πετάει τίποτα εδώ και πολύ ώρα. Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Υπάρχει κάποιος να μας ακούσει. Πού είναι το κράτος;».

Επιπλέον, η κα Καρά κάνοντας λόγο για ενεργό μέτωπο 20 με 25 χλμ. επαναλαμβάνει ότι «δεν υπάρχει κανένα μέσο (σ.σ. εναέριο) να επιχειρεί. Τίποτα». Η ίδια προσθέτει ότι η φωτιά αντιμετωπίζεται «μόνο με δικές μας δυνάμεις και κάποιες του στρατού».

«Υπάρχει ενεργό μέτωπο που μας περικυκλώνει» σημειώνει η ίδια εντοπίζοντας μια ενεργή πύρινη ζώνη 20 – 25 χλμ την οποία «βλέπω να έρχεται καταπάνω μας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter