Χωρίς απόφαση το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού για Κασιδιάρη – Νέα συνεδρίαση στις 20 Απριλίου

Χωρίς απόφαση το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού για Κασιδιάρη – Νέα συνεδρίαση στις 20 Απριλίου

Στις 20 Απριλίου αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού, με τη συμμετοχή του εισαγγελέα που εποπτεύει τις φυλακές, προκειμένου να εξετάσει τις τηλεφωνικές συνομιλίες του καταδικασμένου νεοναζί εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη και να αποφασίσει αν θα επιβληθούν σε βάρος του πειθαρχικές κυρώσεις, την ίδια στιγμή που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μια σειρά από παρεμβάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ κατά την σημερινή συνεδρίαση δεν υπήρξε απόφαση καθώς, μέσω του συνηγόρου του ο καταδικασμένος πρώην βουλευτής για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής θέλει να υποβάλει υπόμνημα με τις θέσεις του.

Για το λόγο αυτό η συνεδρίαση διακόπηκε χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση σχετικά με το αν θα επιβληθούν σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη πειθαρχικές κυρώσεις και αν ναι, τι είδους θα είναι αυτές.

Αυτό που θα εξετάσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού είναι είναι εάν ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει παραβιάσει την απόφαση του Συμβουλίου που είχε λάβει τον Οκτώβρη του 2021.

Σύμφωνα με εκείνη την απόφαση επιτρέπεται να χρησιμοποιεί μόνο το κοινόχρηστο καρτοτηλέφωνο των φυλακών και να επικοινωνεί αποκλειστικά και μόνο με συγγενείς μέχρι 4ου βαθμού και τον δικηγόρο του για θέματα αποκλειστικά προσωπικά, οικογενειακά και νομικής φύσεως που αφορούν την υπόθεσή του και τίποτε άλλο.

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος του ΔΣΑ ζήτησε από τον Πρόεδρο των Πειθαρχικών Συμβουλίων να προβεί σε προκαταρκτική έρευνα για μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου της Επικράτειας που έχουν ενδεχομένως υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα σχετικά με τη δημοσίευση δηλώσεων του Ηλία Κασιδιάρη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Είστε οι καλύτεροι χορηγοί του κόμματος Κασιδιάρη – Επιχειρείτε επί τέσσερα χρόνια τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης

«Βόμβα» από Βερβεσό: Το πειθαρχικό του ΔΣΑ καλεί Άδωνη για εξηγήσεις σχετικά με τον δικηγόρο του Κασιδιάρη

Ο Τζανερίκος απειλεί να αποκαλύψει τον κυβερνητικό παράγοντα που του ζήτησε να αποκλείσει το κόμμα Κασιδιάρη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter