Χωρίς τέλος η εμπρηστική ρητορική Ερντογάν: «Κομπάρσος ξένων δυνάμεων η Ελλάδα» – «Θα πάθει ό,τι έπαθε και στο παρελθόν»

Χωρίς τέλος η εμπρηστική ρητορική Ερντογάν: «Κομπάρσος ξένων δυνάμεων η Ελλάδα» – «Θα πάθει ό,τι έπαθε και στο παρελθόν»
Φωτογραφία αρχείου

Καμία διάθεση να αποκλιμακώσει την εμπρηστική ρητορική δε δείχνει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, AKP, συνέχισε το κρεσέντο προκλητικότητας. Μάλιστα, έκανε λόγο για μήνυμα που εστάλη αναφορικά με το Αιγαίο μέσω της στρατιωτικής άσκησης «Efes 2022», «σε αυτούς που πρέπει».

Ειδικότερα, τόνισε: «Η Ελλάδα θέλοντας ή όχι, έχει καταντήσει κομπάρσος ξένων δυνάμεων», και συνέχισε λέγοντας: «Εάν δεν αλλάξει μυαλά, όπως και στο παρελθόν θα πάθει τα ίδια».

Ακόμα, σημείωσε: «Η Ελλάδα κάνει σόου, αλλά δεν μπορεί να πάει με μια τέτοια νοοτροπία πολύ μπροστά. Στη άσκηση που κάναμε, μεταφέραμε τα μηνύματα για το Αιγαίο στους συνομιλητές μου».

Επίσης δήλωσε: «Θα πούμε “ναι” στην ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ μόλις αυτές οι χώρες απαλλαγούν από τους τρομοκράτες του PKK. Αντιμετωπίζουμε το ίδιο θέμα σε κάποιες χώρες της ΕΕ, όπου οι τρομοκράτες του PKK διαδηλώνουν στους δρόμους».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter