Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα – Τα νεότερα για την υγεία του (Video)

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Στο νοσοκομείο με έμφραγμα – Τα νεότερα για την υγεία του (Video)

Πρόβλημα υγείας αντιμετώπισε ο ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» έχοντας υποστεί έμφραγμα.

Η είδηση έγινε γνωστή από την εφημερίδα «On Time», ενώ το πρωί της Παρασκευής, η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της στο Mega έδωσε ορισμένες λεπτομέρειες.

«Ο Χρήστος πέρασε μια δύσκολη περιπέτεια υγείας. Όλα όμως, είναι πολύ καλά. Την Τετάρτη το βράδυ υπέστη έμφραγμα. Τώρα όμως, αλήθεια είναι όσο καλά μπορεί να είναι μια τέτοια κατάσταση. Αναλυτικά θα δούμε τι μπορούμε να πούμε από την ερχόμενη εβδομάδα, γιατί δεν έχω πάρει την άδεια του. Ο λόγος που αναφέρομαι στο τι έχει συμβεί είναι γιατί τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα που δέχθηκα είναι πάρα πολλά», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Παράλληλα, έγινε γνωστή η προσωρινή διακοπή των παραστάσεων του θεατρικού έργου, «Μπαμπάδες με ρούμι» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Σας ανακοινώνουμε πως δυστυχώς οι παραστάσεις «Μπαμπάδες με ρούμι» δεν θα πραγματοποιηθούν έως το τέλος του Μαρτίου λόγω αιφνίδιας ασθένειας συντελεστή. Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για την επανέναρξη των παραστάσεων. Απολογούμαστε για την αναστάτωση. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Θεάτρου Αλίκη.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός ανοιχτά της Κέρκυρας: «Η ακολουθία ξεκίνησε εδώ και δύο ημέρες» – Τι εκτιμούν οι σεισμολόγοι (Video)

Ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου – Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες (LIVE)

Φρίκη δίχως τέλος στην Γάζα: Drone καταδίωξε και σκότωσε εν ψυχρώ αμάχους – Προσοχή σκληρές εικόνες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter