Χυδαιότητες Αυγενάκη για Τσίπρα και Πολάκη: Τον οδηγεί ο πανικός του ή το ήθος του; (Video)

Χυδαιότητες Αυγενάκη για Τσίπρα και Πολάκη: Τον οδηγεί ο πανικός του ή το ήθος του; (Video)

Τα εσκαμμένα υπερέβη ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς αυτή τη φορά επιστράτευσε λεκτικές χυδαιότητες κατά του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Παύλου Πολάκη. 

Σε παρέμβασή του στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, κατά την οποία δεν έλειψαν αβρότητες τύπου: «πολύ ωραία ερώτηση», από τον συνεντευξιαζόμενο προς τον δημοσιογράφο, ο κ. Αυγενάκης, αντί να σταθεί στο γεγονός πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να δραπετεύσει για μία ακόμα φορά από debate, έφερε στην επιφάνεια το υβριστικό του «οπλοστάσιο».

Ελλείψει, λοιπόν, σοβαρών πολιτικών επιχειρημάτων και τοποθετήσεων, υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός έχει «χαρακτηριστικά κλασσικού φλώρου αριστερού» (στο 3:01 του βίντεο) ενώ χαρακτήρισε «ντροπή για την Κρήτη» τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας (στο 1:27).

Σε αυτό το σημείο, ως μικρή παρένθεση, να θυμίσουμε πριν από περίπου έναν μήνα, παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ο Λευτέρης Αυγενάκης με τον περιφερειακό σύμβουλο και νυν υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Λαμπρινού Γιάννη Δεικτάκη. Στο Ηράκλειο. Στην Κρήτη. Συνεπώς, μάλλον δε συμμερίζονται όλοι στη μεγαλόνησο τα λεγόμενα Αυγενάκη…

Δείτε επίσης: Θερμό επεισόδιο με Αυγενάκη στην Κρήτη – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με γαλάζιο υποψήφιο

Επιστρέφουμε στη συνέντευξη. Η ερώτηση που χρήζει απάντησης είναι εάν ο κ. Αυγενάκης έχει κυριευτεί από πανικό και οδηγείται σε λεκτικά ολισθήματα ή αν οι φράσεις που χρησιμοποίησε αποτελούν ενδεικτικό του ήθους του. Ο ίδιος άνθρωπος που χαρακτήριζε «σκευωρία» την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη.

Δείτε επίσης: Ο Αυγενάκης «βλέπει» ως… σκευωρία την καταδίκη Γεωργιάδη (Video)

«Αφορμή» (σε πολλά εισαγωγικά) κατέστη η λέξη «φουριάρικο» που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας από το Χουδέτσι, για να παρομοιάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θέλει να διαφύγει από το αίτημα για μία τηλεμαχία: «Σαν το φουριάρικο κατσίκι πήδαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αποφύγει την τηλεμαχία», ανέφερε χαρακτηριστικά την Πέμπτη ο πρωθυπουργός.

Δείτε επίσης: Τσίπρας: Καταφέραμε να γίνει η Ελλάδα συνώνυμο της προοδευτικής πρότασης για την επόμενη μέρα της Ευρώπης (Video)

Πάμε τώρα να δούμε τι είπε ο Αυγενάκης, σήμερα, Παρασκευή: «Είδαμε έναν πρωθυπουργό να προσπαθεί χαριεντιζόμενος με τον κ. Πολάκη από τη μία και τον κ. Σπίρτζη από την άλλη, να καλύψει την αμηχανία του ευρισκόμενος όλο το πρωί σε έργα τα οποία είτε έχουν ολοκληρωθεί εδώ και τέσσερα χρόνια, είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί και θα ολοκληρωθούν παρόλα αυτά εκείνος τα εγκαινιάζει ως κάτι φοβερό και τρομερό και θέλοντας να καλύψει την αμηχανία του έκανε και το σχετικό κρύο χιούμορ».

Ωστόσο, το κρεσέντο χυδαιότητας του Λευτέρη Αυγενάκη έρχεται λίγες στιγμές αργότερα (στο 3:01 του βίντεο): «Καταρχήν να σας πω ότι είναι τουλάχιστον αντιαισθητικό να χρησιμοποιεί και φράσεις όπως το “φουριάρικο” που είπε. Δε φτάνει που σχετίζεται με τον Πολάκη, αλλά κολλάει και φράσεις του Πολάκη. Είναι αντιαισθητικό ένας πολιτικός, ο πρωθυπουργός της χώρας μας δηλαδή, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά κλασσικού φλώρου αριστερού να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει φράσεις που δεν γνωρίζει».

Δείτε επίσης: «Εμφύλιος» στην Ν.Δ: Μέλη της «γαλάζιας» παράταξης αποδοκίμασαν Αυγενάκη – Τσιάρα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter