Ξυλοδαρμός ηθοποιού Τοπαλίδη: Αιχμές της συνηγόρου του για τη στάση της Αστυνομίας

Ξυλοδαρμός ηθοποιού Τοπαλίδη: Αιχμές της συνηγόρου του για τη στάση της Αστυνομίας

Αιχμές για τη στάση της Αστυνομίας σε ό,τι αφορά τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό του ηθοποιού Δημήτρη Τοπαλίδη από δύο άντρες αφήνει σε δήλωσή της στο documentonews.gr, η δικηγόρος του, Μαρούσκα Σπυράκη. Όπως αναφέρει, όταν κάλεσε την Αστυνομία αντιμετώπισε μια «διεκπεραιωτική πρακτική, διάθεση κάλυψης και συγκάλυψης».

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Νέα Σμύρνη τη Μεγάλη Τρίτη. Ο ηθοποιός ο οποίος συμμετείχε στον ρόλο του αστυνομικού διευθυντή στο επιτυχημένο σήριαλ «Μαύρο Ρόδο» και στον «Έρωτα φυγά» δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες ηλικίας 30 ετών, με τους οποίους διαπληκτίστηκαν επειδή είχαν «κλείσει» το δρόμο με φορτηγό. Ο ηθοποιός καταγγέλλει ότι δέχτηκε απρόκλητη επίθεση και άγριο ξυλοδαρμό.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση της δικηγόρου Μαρούσκας Σπυράκη:

Ο εντολέας μου, Δημήτριος Τοπαλίδης δέχθηκε απρόκλητη επίθεση, οι συνέπειες της οποίας βαραίνουν και θα βαραίνουν για πολύ την ζωή του. Η ταλαιπωρία του όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού όταν έσπευσε να καλέσει την αστυνομία για να προστατευθεί, δοκίμασε μια μεταχείριση γνωστή κατ’ επανάληψη, αλλά σκοπίμως αγνοημένη, θεσμικά. Η διεκπεραιωτική πρακτική, η διάθεση κάλυψης και συγκάλυψης, από την πλευρά της αστυνομικής αρχής, αφήνουν αβοήθητο τον πολίτη και εκτεθειμένη την έννομη τάξη. Δηλώνω, πως θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο για την δικαστική αξιολόγηση της υπόθεσης, στα όρια, που αυτή διαγράφει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter