Ζίτσα: Δυσάρεστα νέα για το γαϊδουράκι – Αναμένεται να οδηγηθεί σε ευθανασία

Ζίτσα: Δυσάρεστα νέα για το γαϊδουράκι – Αναμένεται να οδηγηθεί σε ευθανασία
Πηγή φωτογραφίας: facebook

Το γαϊδουράκι στο Γραμμένο το οποίο σύρθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου Ζίτσας Ιωαννίνων και προκάλεσε πανελλαδικές συζητήσεις αλλά και μεγάλη κινητοποίηση δυστυχώς αναμένεται να οδηγηθεί σε ευθανασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Τρίτης και αφού το ζώο εξετάστηκε από ειδικό ιππίατρο που έφτασε στην κτηνοτροφική μονάδα από την Κοζάνη, διπιστώθηκε ότι τα τραύματα είναι πολύ σοβαρά, έχει υποθερμία και μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή.

Ο ειδικευμένος επιστήμονας ο οποίος μετά από παρέμβαση της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, μετέβη στο σημείο αποφάσισε προκειμένου να μην ταλαιπωρείται το ζώο  να προχωρήσει σε ευθανασία.

Αν στην περιοχή λειτουργούσε κλινική θα γινόταν μία προσπάθεια για την σωτηρία του σύμφωνα με όσα αναφέρει το epiruspost.gr. Όμως η μετακίνηση σε άλλη περιοχή είναι αδύνατη λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται το ζώο.

«Το ζώο βασανίζεται από τα τραύματα που έχει» είναι η διαπίστωση των κτηνιάτρων που το εξέτασαν σε αντίθεση με την αρχική εικόνα που είχε δοθεί και από την αυτοψία της κτηνιατρικής υπηρεσίας.

Πηγή: epiruspost.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter