Ζωγράφου: Διακοπή λειτουργίας για δύο Δημοτικά σχολεία – Στον αέρα 500 οικογένειες (Video)

Ζωγράφου: Διακοπή λειτουργίας για δύο Δημοτικά σχολεία – Στον αέρα 500 οικογένειες (Video)

Το κλείσιμο δύο Δημοτικών σχολείων στην περιοχή του Ζωγράφου λόγω προβλημάτων στην στατική επάρκεια ενός από τα σχολικά κτίρια, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση σε περίπου 500 οικογένειες που διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, το 5ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Ζωγράφου ενημέρωσαν μέσω email την περασμένη εβδομάδα ότι θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη και την Τετάρτη 19 και 20 Μαρτίου λόγω των εν λόγω προβλημάτων. Αυτή η κατάσταση έχει προκαλέσει αναστάτωση στις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς, με τα μαθήματα να πραγματοποιούνται από απόσταση και διαδικτυακά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κ. Χρηστάκη, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, εξήγησε ότι μετά από προσεισμική μελέτη εντοπίστηκε πρόβλημα σε έναν όροφο του ενός κτιρίου, ο οποίος κρίθηκε μη κατάλληλος για χρήση.

Η απρόβλεπτη κατάσταση έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις οικογένειες, καθώς τα παιδιά τους βρίσκονται ξαφνικά στο σπίτι κατά τις εργάσιμες ημέρες, χωρίς να υπάρχει άδεια ειδικού σκοπού ή επαρκής προειδοποίηση για να προετοιμαστούν για την τηλεκπαίδευση των παιδιών τους.

Διαβάστε επίσης:







Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter