Eυρωλίγκα μπάσκετ: Έτοιμος για το 2-0 με την Εφές ο Ολυμπιακός

Eυρωλίγκα μπάσκετ: Έτοιμος για το 2-0 με την Εφές ο Ολυμπιακός

«Οφείλουμε να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, αλλιώς κινδυνεύουμε να βρεθούμε προ εκπλήξεως», προειδοποιεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λίγες ώρες πριν το δεύτερο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές στο ΣΕΦ, για τα προημιτελικά της Εuroleague.

Ωστόσο, η εικόνα του πρώτου αγώνα (87-72) δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στους Τούρκους. «Εμείς πάντως θα προσπαθήσουμε να το ξεχάσουμε και θα παίξουμε σαν να είναι το σκορ 0 – 0», συμπλήρωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

«Αποκλείεται να παίξουμε χειρότερα απ’ό,τι στο πρώτο ματς», τονίζει ο – άλλοτε «ερυθρόλευκος» – σέντερ της Εφές, Μπράιαν Ντάνστον.

Το ματς αρχίζει στις 9μμ, σε γήπεδο που αυτή τη φορά αναμένεται γεμάτο. Ιστορικά, το 2-0 αποτελεί εχέγγυο πρόκρισης, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%, τόσο στη Euroleague, όσο και (παλαιότερα) στο ΝΒΑ.

Μία ώρα αργότερα, θα ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας, ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Νταρουσάφακα, στη Μαδρίτη. Οι Ισπανοί προηγούνται με 1 – 0, μετά το δύσκολο 83-75 της Τετάρτης.

Χθες, πέτυχαν το 2 – 0 η Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Παναθηναϊκό και η ΤΣΣΚΑ ενάντια στη Βασκόνια. Οι τρίτοι προημιτελικοί σε όλα τα ζευγάρια θα διεξαχθούν την ερχόμενη εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη), ενώ το φάιναλ – φορ θα γίνει στις 19 – 21 Μαΐου, στην Κωνσταντινούπολη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter