Κύμα 11 μέτρων σχηματίζει ο κυκλώνας – Δείτε ζωντανά πως κινείται (Live)

Κύμα 11 μέτρων σχηματίζει ο κυκλώνας  – Δείτε ζωντανά πως κινείται (Live)

Το κέντρο του μεσογειακού κυκλώνα σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένεται να φθάσει στις νότιες ακτές της Πελοποννήσου μεταξύ 15:00-18:00 του Σαββάτου, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις.

Το ύψος του κύματος μεταξύ Πελοποννήσου και Κρήτης, το μεσημέρι του Σαββάτου, με βάση το κυματικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr, προβλέπεται ότι θα ξεπεράσει τα 11 μέτρα.

Στο σχήμα που ακολουθεί δίνεται χάρτης με το προβλεπόμενο ύψος κύματος, από το κυματικό μοντέλο του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr, όπου το μεσημέρι του Σαββάτου 29/09, το ύψος κύματος μεταξύ Πελοποννήσου και Κρήτης ξεπερνά τα 11 μέτρα.

Δείτε ζωντανά πως κινείται αυτή τη στιγμή ο κυκλώνας:

Στο παρακάτω σχήμα δίνεται η θέση του μεοογειακού κυκλώνα, όπως δίνεται από τα προγνωστικά μοντέλα του Εθνικού Αστεροσκοπείου/meteo.gr.

Τα γαλάζια και μπλε χρώματα δίνουν τα ύψη βροχής ανά τρίωρο.

Το παρακάτω animation δείχνει την προβλεπόμενη θέση του Μεσογειακού Κυκλώνα “Ξενοφών” νότια της Πελοποννήσου το απόγευμα του Σαββάτου 29/09 στις 15:00. Οι άνεμοι στη θάλασσα των Κυθήρων αναμένεται να ξεπεράσουν σε ένταση τα 9 μποφόρ.

via GIPHY

Διαβάστε επίσης: Δείτε την πορεία του «Ξενοφώντα» – Φέρνει λασποβροχή και πλημμυρικά φαινόμενα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter