Λήξη συναγερμού σε κολλέγιο στην Ουάσινγκτον – Είχαν υπάρξει πληροφορίες για πυροβολισμούς (Photos)

Λήξη συναγερμού σε κολλέγιο στην Ουάσινγκτον – Είχαν υπάρξει πληροφορίες για πυροβολισμούς (Photos)

Συναγερμός σήμανε στο Highline Community College, που βρίσκεται στο Des Moines της Ουάσινγκτον, όταν τέθηκε σε αποκλεισμό από τις αστυνομικές αρχές μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

Όπως αναφέρει το RT, η αστυνομία είχε αποκλείσει μια κοντινή εθνική οδό.

Λίγο αργότερα η αστυνομία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως δεν βρέθηκε κάποια ένδειξη για πυροβολισμούς ή θύματα στο Highline Community College.

Η αναστάτωση ξεκίνησε γύρω στις 9 το πρωί της Παρασκευής (τοπική ώρα) όταν υπήρξε ανάρτηση στη σελίδα του σχολείου στο Facebook όπου αναφερόταν ότι: «Η αστυνομία ανταποκρίνεται και εκκενώνει τα κτίρια. Παραμένουμε σε θέση αποκλεισμού. Θα σας ενημερώσουμε, μόλις γίνουν διαθέσιμες περισσότερες λεπτομέρειες».

Επίσης σε άλλη ανάρτηση στην σελίδα του κολλεγίου στο Facebook αναφερόταν ότι δεν είναι άσκηση ετοιμότητας, ότι σφραγίστηκαν πόρτες και παράθυρα και ότι η αστυνομία έχει σπεύσει στο σημείο.

Παράλληλα, είχε γίνει έκκληση να μην πλησιάσει κανείς στον χώρο του πανεπιστημίου.

Τελικά ο συναγερμός ήταν λανθασμένος, γεγονός που καταδεικνύει το πόσο σοκαρισμένη και σε επιφυλακή είναι όλοι στις ΗΠΑ μετά και την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα με 17 μαθητές και καθηγητές να χάνουν τις ζωές τους από τον 19χρονο “πιστολέρο” Νίκολας Κρουζ.

Νωρίτερα, κυκλοφόρησε εικόνα στα social media από μαθητές που ήταν εγκλωβισμένοι μέσα σε τάξη…

https://twitter.com/majestnick02/status/964556833644953600

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter