Ο Μητσοτάκης άρχισε να κονταίνει την Σπυράκη

Ο Μητσοτάκης άρχισε να κονταίνει την Σπυράκη

Μια σημαντική διαφορά είχε η φετινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Από το κάδρο είχε εξαφανιστεί για πρώτη φορά ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και συγκεκριμένα η εκπρόσωπος, η Μαρία Σπυράκη.

Ως είθισται κατά τις συνεντεύξεις Τύπου στη ΔΕΘ, δίπλα στους αρχηγούς των κομμάτων, βρίσκονται οι εκπρόσωποι του κόμματος που δίνουν το λόγο με τη σειρά που έχουν επιλέξει στους δημοσιογράφους για να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

Πέρσι δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Φέτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν μόνος στο πλάνο και ακουγόταν κάπου η φωνή της εκπροσώπου Τύπου. Η Μαρία Σπυράκη καθόταν στην πρώτη σειρά έχοντας στην πλάτη της τους δημοσιογράφους.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι την «έκοψαν» από το κεντρικό πλάνο γιατί όπως σημειώνουν θα της πήγαινε πολύ να είναι επί δυο και πλέον ώρες δίπλα στον πρόεδρο του κόμματος. Φτάνει, λένε, εντός της ΝΔ, η αβάντα που της έχει κάνει ο Μητσοτάκης να παραμείνει ευρωβουλευτής. Δεν χρειαζόταν κι αυτό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter