Σε πέμπτο ματς θα κριθεί ο τίτλος στην Α1 πόλο γυναικών, μεταξύ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακού

Σε πέμπτο ματς θα κριθεί ο τίτλος στην Α1 πόλο γυναικών, μεταξύ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακού

Στο πέμπτο παιχνίδι θα κριθεί ο τίτλος στην Α1 γυναικών πόλο. Ο Ολυμπιακός, με πρωταγωνίστριες τις Μπιανκόνι και Σμιτ, που σκόραραν από τρεις φορές, επικράτησε με 9-8 της Βουλιαγμένης, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ισοφάρισε την σειρά της τελικής φάσης σε 2-2 και οι δύο ομάδες έδωσαν ραντεβού το Σάββατο, στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, στο πρώτο οκτάλεπτο προηγήθηκε με 2-1 και στο δεύτερο το σκορ ήταν 5-2, υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε με τις «ερυθρόλευκες» να είναι μπροστά στο σκορ, με 9-5 και στο τέταρτο και τελευταίο, η Βουλιαγμένη πήγε να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Πέτυχε τρία γκολ και είχε μπροστά της 1.50 για να αλλάξει τα δεδομένα του αγώνα, έχασε δύο ευκαιρίες, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Θεωρώ ότι κάποια ατυχή σφυρίγματα, όπως το τελευταίο στην Ξενάκη που ήταν αποβολή, δεν μας έδωσαν το δικαίωμα να ισοφαρίσουμε. Είμαι φοβερά περήφανη για τον τρόπο που λειτουργεί αυτή η ομάδα», δήλωσε η προπονήτρια της Βουλιαγμένης Αλεξία Καμμένου, ενώ ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργος Κατσούλης είπε: «Τα κορίτσια ήταν πολύ πειθαρχημένα, είχανε μεγάλη καρδιά, δείξανε το πρόσωπο που χαρακτηρίζει την ομάδα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ και βέβαια και στο πόλο. Καταφέραμε και κερδίσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν σκάκι απέναντι σε έναν αντίπαλο που ακολούθησε πολύ έξυπνη τακτική και παρουσίασε κάποια καινούργια πράγματα».

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 3-4, 3-0

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη 2, Ο’Ντόνελ 3, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Β. Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Κοτσιώνη, Ιωαννίδη, Λούδη.

Ολυμπιακός (Κατσούλης): Χ. Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Ελευθεριάδου 1, Σώρα, Μωλιουδάκη 1, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Μ. Πλευρίτου, Λογοθέτη, Β. Πλευρίτου, Μπιανκόνι 3, Σμιτ 3, Σταματοπούλου, Β. Ζοφώλη, Νινου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter