Στο νοσοκομείο ο θρύλος του MotoGP Βαλεντίνο Ρόσι – Έσπασε το δεξί του πόδι

Στο νοσοκομείο ο θρύλος του MotoGP Βαλεντίνο Ρόσι – Έσπασε το δεξί του πόδι

Ο θρύλος του MotoGP Βαλεντίνο Ρόσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που είχε με μηχανή, με αναφορές που προέρχονται από την Ιταλία να δηλώνουν ότι έχει σπάσει το δεξί του πόδι.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Rossi τραυματίστηκε τόσο στην κνήμη όσο και στην περόνη του ποδιού που είχε σπάσει στο παρελθόν σε ατύχημα που είχε στο Mugello το 2010.

Ο Ρόσι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ουρμπίνο και προγραμματίζεται να χειρουργηθεί την Παρασκευή. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δημοφιλής μοτοσικλετιστής οδηγούσε μία μηχανή enduro σε μία κατηφόρα όταν συνέβη το ατύχημα.

Ο πατέρας του Rossi Graziano είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ANSA: «Ο Βαλεντίνο δεν είναι αισιόδοξος. Φοβούνται ότι υπάρχει κάταγμα. Για να κάνουν την ακτινογραφία έπρεπε να κόψουν την μπότα που φορούσε και ο Valentino μου είπε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα».

Ο 38χρονος, εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι στην τέταρτη θέση στο φετινό MotoGP, αφού πρόσφατα τερμάτισε τρίτος στο Silverstone.

Η ομάδα της Yamaha εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Ο αναβάτης της ομάδας Movistar Yamaha MotoGP Valentino Rossi είχε ένα ατύχημα με μηχανή εντούρο, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητας κοντά στην πατρίδα του, την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Ο 38χρονος Ιταλός αναβάτης μεταφέρθηκε στο ‘Ospedale Civile di Urbino’ για έλεγχο. Ένα άλλο ιατρικό δελτίο θα εκδοθεί εν ευθέτω χρόνω».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter