Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Τζια και Φθιώτιδα (Video)

Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές σε Τζια και Φθιώτιδα (Video)

Υπό έλεγχο τέθηκε στις 6 το πρωί η πυρκαγιά στην Τζια, ενώ πριν από λίγο τέθηκε υπό έλεγχο και η πυρκαγιά στο Ζέλι Αταλάντης Φθιώτιδας. Παραμένουν οι πυρσβεστικές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή τους.

Χθες το βράδυ πάντως στάλθηκαν ενισχύσεις για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Κέα (Τζιά) 

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, στις 12:00 το βράδυ έφυγε με πλοιάριο του σώματος από τον Πειραιά ένα πεζοπόρο τμήμα προκειμένου να συμμετάσχει στο έργο της κατάσβεσης, ενώ είναι σε ετοιμότητα οχήματα εάν χρειαστεί να μεταβούν το πρωί με το πρώτο πλοίο της γραμμής από το Λαύριο.

Η φωτιά ξέσπασε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά σε σπίτια πάνω από το Βουρκάρι και αντιμετωπίστηκε  από ένα πυροσβεστικό όχημα με έναν πυροσβέστη και έναν εθελοντή και τέσσερα οχήματα του δήμου.

https://www.facebook.com/michalis.chatzikonstantinou/videos/vb.1033686086/10212329931576766/?type=2&theater

Φωτιά στο βουρκαρι της Τζια

Posted by Michalis Chatzikonstantinou on Mittwoch, 9. August 2017

Μάχη με τις φλόγες στην Αρκαδία 

Συνεχίζεται η κατάσβεση της φωτιάς στην Ελαία Γορτυνίας, στην Αρκαδία, η οποία εκδηλώθηκε το απόγευμα και καίει πυκνή βλάστηση με πουρνάρια και πεύκα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ενισχύθηκαν οι επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ έχουν μεταφερθεί και σκαπτικά μηχανήματα για τη διάνοιξη δρόμων και αντιπυρικών ζωνών.

Κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο Κρανίδι

Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Κρανίδι Αργολίδας όπως ενημερώνει μέσω τουίτερ η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter