UEFA: Απειλή για αποβολή σε Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι από τα ημιτελικά του Champions League

UEFA: Απειλή για αποβολή σε Ρεάλ, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι από τα ημιτελικά του Champions League

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την «ανταρσία της ελίτ» και την απόφαση 12 ισχυρών κλαμπ για τη δημιουργία νέας κλειστής διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση για τη δημιουργία της European Super League έχει θορυβήσει την UEFA, η οποία πέρα από τις απειλές περί μη συμμετοχής των ποδοσφαιριστών των συλλόγων που συμμετέχουν στο «ποδοσφαιρικό πραξικόπημα», φέρεται να εξετάζει την αποβολή των τριών εκ των τεσσάρων ομάδων που απαρτίζουν την ημιτελική φάση του φετινού Champions League, δίνοντας πρόωρο τέλος στη διοργάνωση!

Συγκεκριμένα, πληροφορίες του πρακτορείου Reuters, το οποίο επικαλείται δηλώσεις του Γέσπερ Μόλερ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, αναφέρουν ότι αναμένονται μέχρι την Παρασκευή ανακοινώσεις για την αποβολή της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι από την τρέχουσα διοργάνωση.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ανακοινώσεις δημιουργίας της European Super League έχουν ταρακουνήσει συθέμελα το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα, με τους θεσμούς του αθλήματος στη Γηραιά Ήπειρο να προσανατολίζονται στη λήψη ισχυρών μέτρων ώστε να… απαντήσουν στην «ανταρσία των 12».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter