Η Ντόρα ζήλεψε την ανεμελιά του Κυριάκου (Video)

Η Ντόρα ζήλεψε την ανεμελιά του Κυριάκου (Video)

Προκλητική εμφανίστηκε η αδελφή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ντόρα Μπακογιάννη, σε εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ρωτήθηκε για τις διακοπές του Πάσχα που έρχονται.
Και το ερώτημα δεν είναι πως οι περισσότεροι δεν θα έχουν τα λεφτά να φύγουν αλλά υπό τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα -θεωρητικά- οι μετακινήσεις θα παραμείνουν απαγορευμένες.
Εκτός και αν ισχύσει η κυβερνητική «λογική», κλείνουμε στα 300 κρούσματα, ανοίγουμε στα.. 3.000!!!
Έτσι λοιπόν η κυρία Μπακογιάννη -που για την Ικαρία και τον αδελφό της είχε πει «πως κάποιος έπρεπε να τον προστατέψει» επιδιώκοντας έτσι να μεταφέρει τις ευθύνες στο περιβάλλον του- ήταν μάλλον αυθόρμητη στην ερώτηση που θα βρεθεί το Πάσχα…
Η ίδια –χωρίς να το καλοσκεφτεί – απαντά σε χαλαρό και προκλητικό ύφος πως θα χαρεί τις πασχαλινές της διακοπές στην Κρήτη ό,τι και αν γίνει.
«Εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην Κρήτη» απάντησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προκαλώντας μαζικές αντιδράσεις στα social media.
Εννοείται πως η κατά γενική παραδοχή πανέξυπνη αδελφή του πρωθυπουργού κατάλαβε το λάθος της και στην επόμενη ερώτηση, αν δηλαδή θα επιτραπούν οι μετακινήσεις, απάντησε μάλλον θετικά, πως έτσι φαίνεται, προσπαθώντας να μπαλώσει τη γκάφα της.
Όπως και να’χει, αν περιμένει κανείς από τους άριστους και επιτελικούς να μπουν στο στενό καλούπι του νόμου, μάλλον δεν θα το δει ποτέ.
Οι νόμοι φτιάνονται για τους μη προνομιούχους…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter