Μία ακόμα στιγμή ανεμελιάς: Για τένις ο Μητσοτάκης την ώρα της ανακοίνωσης για ρεκόρ θανάτων από κορονοϊό

Μία ακόμα στιγμή ανεμελιάς: Για τένις ο Μητσοτάκης την ώρα της ανακοίνωσης για ρεκόρ θανάτων από κορονοϊό

Την ώρα που στη χώρα σημειωνόταν ρεκόρ ημερήσιων θανάτων, διασωληνωμένων και οι πολίτες περιμένουν στην «ουρά» για μία ΜΕΘ, ο «ανέμελος» πρωθυπουργός, ο happy traveller Κυρ. Μητσοτάκης έκρινε πως είναι η καλύτερη στιγμή ώστε να επιδοθεί σε νέο γύρο… αθλοπαιδιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», που κρεμάει κυριολεκτικά στα μανταλάκια τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς δημοσιεύει φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο πρωθυπουργός να πήγε για τένις στον όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, σύμφωνα με την εφημερίδα, την ώρα των θλιβερών ανακοινώσεων για ρεκόρ ημερήσιων θανάτων από κορονοϊό. Τη «Μαύρη Τρίτη», όπως χαρακτηρίστηκε, που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε 93 θανάτους από Covid19, 802 διασωληνωμένους και 4.033 νέα κρούσματα.

Μολαταύτα, ο happy traveller πρωθυπουργός, σύμφωνα πάντα με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», επιδόθηκε στο αγαπημένο του σπορ, αποδεικνύοντας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο πως αδιαφορεί για την κατάσταση στη χώρα, τις δυσκολίες που βιώνουν οι πολίτες, την επέλεαση του κορονοϊού, τις διασωληνώσεις ανθρώπων εκτός ΜΕΘ, την πίεση που νιώθει το νοσηλευτικό προσωπικό εδώ και μήνες αλλά και το γεγονός πως για να μετακινηθεί ένας οποιοσδήποτε πολίτης και να πάει ως το σούπερ μάρκετ για να αγοράσει γάλα στο παιδί του χρειάζεται να στείλει SMS.

Η εφημερίδα τιτλοφορεί «Για τένις με 9.135 νεκρούς» και «χτύπημα»: «Τρίτη 13/4, ώρα 18:00, Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών». Αναφέρει επίσης στην πρώτη σελίδα: «Μονίμως ανέμελος ο πρωθυπουργός σε καιρό πολέμου» και «Το απόγευμα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωνε το ρεκόρ κρουσμάτων και θανάτων».

Αναμένουμε την απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρωστάει μία απάντηση στους πολίτες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter