Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Νέα ισοπαλία για την Εθνική, 1-1 με τη Γεωργία στην Τούμπα

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Νέα ισοπαλία για την Εθνική, 1-1 με τη Γεωργία στην Τούμπα

Η εθνική ομάδα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία που απέσπασε στην Γρανάδα από την Ισπανία και έμεινε απόψε (31/3) στο 1-1 κόντρα στη Γεωργία στον δεύτερο αγώνα της για τον 2ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022. Aυτό ήταν το 8ο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες και η εθνική μας μέχρι σήμερα μετρούσε 6 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η εθνική μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι δημιούργησε κινδύνους στα καρέ των Γεωργιανών κι έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τζιόλη το 7’ να ανοίξει το σκορ. Μετά το πρώτο 20άλεπτο η ελληνική ομάδα έριξε τον ρυθμό αν και αναπτυσσόταν πολύ καλά κυρίως από τα αριστερά με τις συνεργασίες των Φορτούνη και Γιαννούλη. Η Γεωργία ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να γίνεται επικίνδυνη για την εστία του Βλαχοδήμου χάρις στον ποιοτικό Κβαρατσχέλια χωρίς πάντως να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Στο 42’ τραυματίστηκε ο Μπακάκης και αντικαταστάθηκε από τον Μαυρία.

Στο β’ μέρος η Γεωργία έγινε πιο επιθετική ενώ η εθνική μας δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Στο 68’ ο Βλαχοδήμος έκανε καταπληκτική απόκρουση σε φάουλ του Αμπουργιάνια.

Τελικά στο 76’ μετά από σέντρα του Λημνιού ο Κακαμπάτζε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και η εθνική ανέλπιστα προηγήθηκε 1-0. Γκολ που δεν πρόλαβε να χαρεί όμως καθώς ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Γεωργίας ο Κβαρατσχέλια στο 78’, με εξαιρετική ατομική προσπάθεια έκανε το 1-1.

Ο Πολωνός ρέφερι Μαρτσίνιακ έβγαλε κίτρινες κάρτες στους Αμπουργιανιά, Κιταϊσβίλι, Φορτούνη, Παπαδόπουλο, Γιακουμάκη, Ζέκα.

ΕΛΛΑΔΑ: Βλαχοδήμος, Μπακάκης (42’ Μαυρίας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης (86’ Σιώπης), Φορτούνης, Μπακασέτας (70’ Μασούρας), Τζόλης (46’ Λημνιός), Παυλίδης (70’ Γιακουμάκης).

ΓΕΩΡΓΙΑ: Λορία, Κακαμπάτζε, Ντβάλι, Κάσια, Γκιορμπελίτζε, Κανκάβα, Αμπουργιανιά (74’ Γκβίλια), Λομπχανίτζε (84΄Ζικχουάρι), Κιταϊσβίλι (84’ Κβεκβεσκίρι), Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάτζε (63’ Κβιλιτάια).

*Στο άλλο ματς του 2ου ομίλου η Ισπανία νίκησε το Κόσοβο με 3-1 (34’ Ολμο, 36’ Τόρες, 75’ Μορένο – 70’ Χαλίμι) ). Σε φιλικό παιχνίδι η Σουηδία που είχε ρεπό νίκησε σε φιλικό ματς την Εσθονία με γκολ του Μπεργκ στο 3’.

*Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1.Σουηδία 4-0 6

2.Ισπανία 6-3 7

3.Ελλάδα 2-2 2

4.Γεωργία 2-4 1

5.Κόσοβο 1-3 0

*Ισπανία και Γεωργία έχουν τρεις αγώνες, Ελλάδα και Σουηδία από δύο και το Κόσοβο ένα ματς

*Η συνέχεια του ομίλου:

2 Σεπτεμβρίου

Γεωργία – Κόσοβο

Σουηδία – Ισπανία

5 Σεπτεμβρίου

Κόσοβο – Ελλάδα

Ισπανία – Γεωργία

8 Σεπτεμβρίου

Ελλάδα – Σουηδία

Κόσοβο – Ισπανία

9 Οκτωβρίου

Γεωργία – Ελλάδα

Σουηδία – Κόσοβο

12 Οκτωβρίου

Κόσοβο – Γεωργία

Σουηδία – Ελλάδα

11 Νοεμβρίου

Γεωργία – Σουηδία

Ελλάδα – Ισπανία

14 Νοεμβρίου

Ελλάδα – Κόσοβο

Ισπανία – Σουηδία

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter