Άδειασμα Βλάχου σε Καρασμάνη για την προκλητική στήριξη των golden boys της ΔΕΗ (Video)

Άδειασμα Βλάχου σε Καρασμάνη για την προκλητική στήριξη των golden boys της ΔΕΗ (Video)

Να μαζέψει την προκλητική τοποθέτηση του βουλευτή Πέλλας με τη ΝΔ, Γιώργου Καρασμάνη, για τα χρυσοπληρωμένα στελέχη της ΔΕΗ προσπάθησε ο «καραμανλικός», Γιώργος Βλάχος, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου.

«Για να πάρεις ένα στέλεχος από την ελεύθερη αγορά και να το πας στο δημόσιο θα πρέπει να το ανταμείψεις. Αυτό λέει η ελεύθερη οικονομία. Δεν μπορείς να του δώσεις έναν πενιχρό μισθό. Από τη δουλειά που θα κάνει το στέλεχος αυτό θα επιφέρει τα ανάλογα κέρδη» απάντησε στην κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Γ. Καρασμάνης, συνιστώντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να «δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη» με «ρουκέτες λαϊκίστικων εντυπώσεων».

Ο βουλευτής της πλειοψηφίας έκρινε σκόπιμο να επαναδιατυπώσει την προκλητική του θέση κι ας υπάρχουν περιπτώσεις που οι μισθοί διοικητικών στελεχών αγγίζουν τα 350.000 ευρώ ετησίως τη στιγμή που οι λογαριασμοί της ΔΕΗ τραβούν την… ανηφόρα. «Για να πάρεις ένα στέλεχος από την ελεύθερη αγορά πρέπει να το ανταμείψεις, δεν θα αφήσει έτσι την καριέρα του το στέλεχος αυτό για να έρθει σε έναν οργανισμό» ισχυρίστηκε, με τον Γ. Βλάχο να τον αδειάζει με το γάντι.

«Κατανοητό αυτό που είπατε. Εντάξει, σε όλα βέβαια υπάρχουν και όρια. Ο ανταγωνισμός είναι γνωστό πώς λειτουργεί αλλά…» σχολίασε ο πρόεδρος της Επιτροπής που ανήκει στην καραμανλική πτέρυγα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter