Άδωνης εκτός εαυτού και ορίων κατά Σπίρτζη για Κολωνό: «Άθλιε, βρωμερέ, τρισάθλιε…» (Video)

Άδωνης εκτός εαυτού και ορίων κατά Σπίρτζη για Κολωνό: «Άθλιε, βρωμερέ, τρισάθλιε…» (Video)

Με χαρακτηρισμούς και εκφράσεις που είναι πρωτόγνωροι ακόμα και για τα δεδομένα του Άδωνη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατάφερε να μετατρέψει μια πολιτική αντιπαράθεση για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης σε ένα προσωπικό αμόκ χυδαιότητας, αυτή τη φορά με αφορμή την υπόθεση στον Κολωνό.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Η πρώτη αντίδραση της συζύγου του 53χρονου μαστροπού – «Είμαστε σε διάσταση, μόνο αποτροπιασμό νιώθουμε»

Στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για «εδώ και τώρα» δημοσιοποίηση των στοιχείων των 213 που αναζήτησαν σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, ο Άδωνις Γεωργιάδης «είδε» επίθεση στον Τάκη Θεοδωρικάκο και απάντησε με όρους πολιτικού τραμπουκισμού, παριστάνοντας πως δεν καταλαβαίνει ποια είναι η ουσία του ζητήματος.

«Μέσα σε 1,5 μήνα έπρεπε να έχουν ταυτοποιήσει τους πάντες», τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ  Χρήστος Σπίρτζης συμπληρώνοντας πως κάθε «καθυστέρηση ισοδυναμεί με συγκάλυψη».

Η απάντηση του Άδωνι, που σήκωσε μέχρι και το δάχτυλο στον πολιτικό του αντίπαλο, ουρλιάζοντας…

Ξέρει πολύ καλά ο κ. Σπίρτζης ότι αν ο κ. Θεοδωρικάκος αν έβγαζε στη δημοσιότητα ένα όνομα θα διέπραττε βαρύτατο ποινικό αδίκημα. Είσαι ένας συκοφάντης, βρωμερός, τρισάθλιος».

 

Πηγή: Koutipandoras.gr
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter