ΑΕΚ: Πρεμιέρα με φιλική νίκη 2-0 επί της Γκενκ

ΑΕΚ: Πρεμιέρα με φιλική νίκη 2-0 επί της Γκενκ

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας της η ΑΕΚ στην Ολλανδία καθώς επικράτησε 2-0 της βέλγικης Γκενκ.

Ο νέος κόουτς της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες δυο ματς, με 3-5-2 στο πρώτο μέρος, έχοντας τον Αθανασιάδη που επέστρεψε από την Σέριφ, κάτω από τα δοκάρια και τους δυο νεοαποκτηθέντες, Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον στα χαφ. Ο έτερος νέος ο Πινέδα αγωνίστηκε στο β’ ημίχρονο.

Το ματς ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 3′ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Μουνιόζ ενώ στο 13′ ο Αθανασιάδης απέκρουσε πέναλτι του Ντέσερς (αυστηρό), στο οποίο υπέπεσε ο Σιμάνσκι.
Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του ματς (αρνητικός πρωταγωνιστής ο Τζαβέλλας που είχε ως συνήθως και ανεξήγητα, πολλά νεύρα και πρόλαβε να τσακωθεί τρεις φορές με αντιπάλους του), η οποία αν και έδωσε χώρο στους Βέλγους ήταν εκείνη που στο 32′ με κοντινό σουτ του Μήτογλου έκανε το 2-0.

Με διαφορετική ενδεκάδα και 4-3-3 παρατάχθηκε η Ενωση στο 2ο μέρος και η Γκενκ ξεκίνησε με δύο καλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ. Η ελληνική ομάδα αν και δεν απείλησε σε αυτό το 45λεπτο, κράτησε σχετικά εύκολα το τελικό 2-0.

ΓΚΕΝΚ: Βαντεβόρτ, Μακένζι, Αρτεάγκα, Εϊνέν, Ντέσερς, Τρεζόρ, Χροσόβσκι, Μουνιόζ, Ογέν, Κουέστα, Ίτο. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μπιλάλ, Λουκουμί, Πέιντσιλ, Νέμεθ, Τζον, Γκέεσενς.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο.

Στο β’ μέρος ο Αλμέιδα παρέταξε τους Χατζηεμμανουήλ, Μισλέν, Κορνέζο, Λάτσι, Μοχαμάντι, Μουστακόπουλο, Πινέδα, Μπότο, Μαχαίρα (77′ Τζ. Γκαρσία), Γιούση (81′ Ραντόνια), Κοσίδη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter