Άεργος δήμαρχος ψάχνει για δουλειά!

Άεργος δήμαρχος ψάχνει για δουλειά!

Ψάχνουν να βρουν δουλειά στον Μπακογιάννη εφημερίδες και σάιτ της δεξιάς και στην προσπάθειά τους βγαίνει πολύ γέλιο. Γιατί μόνο γέλιο προκαλούν αναφορές του τύπου «μπορεί οι νεοδημοκράτες να μην σηκώθηκαν από τον καναπέ τους για να τον στηρίξουν αλλά του αναγνωρίζουν το ήθος, την αξιοπιστία και τη μεγάλη πολιτική του διαδρομή».

Ηθος, αξιοπιστία και μεγάλη… πολιτική διαδρομή! Ο Μπακογιάννης !! Βέβαια η διαδρομή Καρπενήσι – Αθήνα είναι κοντά 300 χιλιόμετρα δηλαδή αρκετά μεγάλη αλλά «πολιτική» δεν είναι και το γνωρίζουν όλοι ακόμη και οι νεοδημοκράτες που δεν σηκώθηκαν από τον καναπέ τους. Άλλωστε αρκετοί από αυτούς δεν σηκώθηκαν λόγω ακριβώς αυτής της… μεγάλης διαδρομής, αλλά και της εν γένει… αξιοπιστίας του τέως πλέον δημάρχου Αθηναίων.

Αυτό που ακόμα δεν λένε οι νεοδημοκρατικές γραφίδες είναι ότι το επόμενο βήμα του Μπακογιάννη απαιτεί την «έγκριση» του θείου. Γιατί αν δεν γουστάρει ο Μητσοτάκης ούτε ευρωβουλευτηλίκι υπάρχει, ούτε… υπουργηλίκι, ούτε καν ένα πολύ πιο μπανάλ βουλευτηλίκι. Και τα αρνητικά για τον Μπακογιάννη σχόλια του Βορίδη και του Πέτσα, που είναι εξαπτέρυγα του Μητσοτάκη, δεν δείχνουν ότι η «έγκριση» θα δοθεί εύκολα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter