Απασφάλισε ο Σκουρλέτης και του φταίει και το καταστατικό

Απασφάλισε ο Σκουρλέτης και του φταίει και το καταστατικό

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Πάνος Σκουρλέτης λίγες ώρες μετά την κίνηση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη και τις τρεις επιπλέον παραπομπές για διαγραφή από το κόμμα.

Ο κ. Σκουρλέτης χωρίς να προσδιορίσει αν και η δική του πλευρά έχει ευθύνες, παραδέχθηκε πως έχουν «εξασφαλίσει σίγουρη θέση στις θεατρικές επιθεωρήσεις» εκφράζοντας το φόβο για απαξίωση από τον κόσμο και γελιοποίηση του κόμματος.

Υπερασπίζεται την «Ομπρέλα» μετά τις κατηγορίες από τον Στέφανο Κασσελάκη για αντιπολίτευση μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και υπονόμευση του κόμματος και του Αλέξη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι «είναι υποτιμητικό για τον κ. Τσίπρα να λέγεται κάτι τέτοιο» επικαλούμενος ότι και οι τρεις διετέλεσαν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί αλλά δεν απέφυγε να μιλήσει για παράκεντρα γύρω από τον πρώην πρωθυπουργό κάνοντας λόγο για «υπόγεια με στημένο μηχανισμό». «Δεν γνωρίζω αν αυτό έγινε για να φύγουμε εμείς και να επιστρέψει ο Τσίπρας στο κόμμα», ανέφερε, δημιουργώντας ωστόσο περισσότερα ερωτήματα.

Μίλησε για σχέδιο ρήξης που υιοθετήθηκε από «τον κ. Κασσελάκη» και είδε πρόβλημα στο καταστατικό του κόμματος θεωρώντας «κατάντια που “πήρε το κόμμα” ο κ. Κασσελάκης».

Όσον αφορά την εκλογή του κ. Κασσελάκη το αιτιολόγησε λέγοντας πως οι 65.000 ψηφοφόροι του δεν ήξεραν τις θέσεις του.

Δεν απάντησε βέβαια γιατί οι ψηφοφόροι δεν πείσθηκαν από τις θέσεις των άλλων διεκδικητών…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter