Ακροδεξιές «αναταράξεις» με Σαμαρά και Βορίδη στη ΝΔ του Μητσοτάκη

Ακροδεξιές «αναταράξεις» με Σαμαρά και Βορίδη στη ΝΔ του Μητσοτάκη

Και ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε και αυτό που είπε δεν διαφέρει από αυτό που περιμέναμε. Διαφωνεί με την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, διαφωνεί με τη διεύρυνση προς το κέντρο και διαφωνεί με το γάμο ομοφύλων ζευγαριών.

Παλιά διαφωνούσε και με τα μνημόνια, αλλά θυμάστε αυτό το «ουδείς αναμάρτητος» που είπε μπροστά στη Μέρκελ, στο Βερολίνο. Έχει προσαρμοστικότητα, δεν μπορείς να πεις!

 

Αν είναι κάτι ο κ. Σαμαράς είναι το ότι είναι και προβλέψιμος και βέβαια δεν αμφισβητεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε μπορεί να το αμφισβητήσει.

Εξάλλου καλό βρίσκει και το φορολογικό, κάτι «τσιμπήματα θέλει».

Από την άλλη και ο Μάκης Βορίδης την ίδια δουλειά κάνει. Προειδοποιεί ότι δεν θα ψηφίσει το νόμο για το γάμο ομοφύλων, ρίχνει και το άσφαιρο ότι αν η ψήφος είναι υποχρεωτική «θα την κάνει» αλλά μαθαίνει ότι ο Μητσοτάκης τον παρακολουθούσε με predator και κάνει τον ψόφιο κοριό.

Και αυτός έχει τη δύναμη της προσαρμογής, ως νομικός μπορεί να κάνει το άσπρο, μαύρο και ξέρει πολύ καλά πως να επιβιώνει πολιτικά. Το απέδειξε και με τη μεταγραφή από το ΛΑΟΣ. Είναι η «παρέα» για την οποία η Ντόρα Μπακογιάννη «δεν έπαιρνε στα σοβαρά τους ακροδεξιούς» και έλεγε πως ψάχνουν ψήφους και χρήματα.

Αιχμές άμεσες κατά της σημερινής πολιτικής Μητσοτάκη είχε συμπεριλάβει στην πρόσφατη ομιλία του και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής όταν μίλησε στην εκδήλωση στη μνήμη της Μαριέττας Γιαννάκου τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου του 2023. Ο ίδιος είχε διαχωρίσει τη θέση του από το «πάθος για εξουσία» και την «αλαζονεία».

Μην ανησυχείτε, όλα για το ακροατήριο και για τις ισορροπίες. Όταν οι κουτάλες έχουν βγει και όλοι επωφελούνται, ρίχνουν τα άσφαιρα, αν χρειαστεί βρίσκουν κάποιες νέες ισορροπίες και όλα καλά στο δεξιό στρατόπεδο. Οι ομάδες είναι χρήσιμες, αρκεί να ισορροπούν. Εξάλλου μια αντιΣΥΡΙΖΑ παρέα ήταν από το 2015 (φωτογραφία).

Αν είναι να αμφισβητηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα γίνει από τους ίδιους τους πολίτες και μετά θα αρχίσουν εκεί τα όργανα.

Γι αυτό προσπαθούν (και πετυχαίνουν) να ελέγξουν τα ΜΜΕ, να ελέγξουν τα απέναντι κόμματα και να αποπροσανατολίζουν τον πολίτη.

Διαβάστε επίσης:

«Ένα είναι το κόµµα» για τον Αλέξη

Κοτζιάς στο Documento: «Τώρα είναι η ώρα της συστράτευσης»

Στόχευσαν με Predator και τον Βορίδη

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter